Nová televízia FOOOR štartuje už dnes podvečer!

25.02.2013 14:21 | Tlačové správy | Markíza

Slovensko začína fičať na zábave. Markíza group už dnes podvečer, v pondelok 25. februára 2013, spúšťa novú televíziu FOOOR. Na divákov čaká lavína humoru v tých najlepších sitcomoch, filmových komédiách a zábavných reláciách.

FOOOR odštartuje o 17:25 skvelou americkou komédiou Prázdniny v Amerike. Diváci si dnes budú môcť vychutnať aj úvodné diely sitcomov Sabrina - mladá čarodejnica, Frasier a Priatelia, večerný program bude patriť filmom Maska a Zahulíme, uvidíme.

Diváci stanice FOOOR si už od utorka budú môcť pozrieť tiež premiérovú tretiu sériu seriálu Chuck a absolútnou novinkou bude komediálny seriál Community, vysielaný v pôvodnom znení s titulkami.

FOOOR postupne prinesie na slovenské obrazovky aj množstvo ďalších premiérových seriálov ako Mike a Molly (Mike & Molly), Pán a pani Smithovci (Undercovers), Môj nový tučný život (Drop Dead Diva) či Shameless.

Signál novej televízie FOOOR bude šírený prostredníctvom satelitných, káblových a IPTV operátorov. Vysielanie je automaticky dostupné aj všetkým slovenským predplatiteľom služby VOYO.sk priamo v sekcii Živé vysielanie, FOOOR tak doplnil súčasnú ponuku staníc Markíza, Doma, Dajto a Nova Sport. Z dôvodu obmedzení daných licenčnými právami však môže byť časť vysielania blokovaná.

Uvedenie stanice FOOOR na trh sprevádza ďalšia fáza reklamnej kampane so známymi tvárami, ktorým je humor vlastný - hercami Adym Hajdu a Jurajom Mokrým.

Portfólio mediálnej skupiny CME na Slovensku tvoria od dnešného dňa štyri televízne stanice - plnoformátová Markíza, najmä na ženy zameraná Doma, "telka pre chlapa" Dajto a komediálny FOOOR.

Sledovanosť stanice FOOOR bude meraná a reportovaná štandardne v rámci peoplemetrového projektu na Slovensku.

PR oddelenie TV Markíza

Ten chlapec jej môže zničiť život!

1. Ten chlapec jej môže zničiť život!

Občas sa ocitnete v situácii, ktorá môže radikálne zmeniť váš život. Nielen týždne a mesiace, ktoré prídu. Ale celý váš život...

Začal sa súd s Ruskom a Kočnerom za falšovanie zmeniek televízie Markíza

2. Začal sa súd s Ruskom a Kočnerom za falšovanie zmeniek televízie Markíza

Dnes začalo súdne pojednávanie s exministrom hospodárstva a bývalým riaditeľom televízie Markíza Pavlom Ruskom a kontroverzným podnikateľom Marianom Kočnerom v kauze falšovania štyroch zmeniek vystavených na sumu v celkovej výške takmer 69 miliónov eur, ktorých preplatenie vymáhala aj od Markízy jedna z Kočnerových firiem.

Najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias sa stal Avengers: Endgame (VIDEO)

3. Najlepšie zarábajúcim filmom všetkých čias sa stal Avengers: Endgame (VIDEO)

Pozrite si aktuálny rebríček najlepšie zarábajúcich filmov v histórii.

Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

4. Novým stratégom Mayer/McCann Erickson sa stal Martin Kozár

O júla tohto roku pôsobí na pozícii Head of Strategy reklamnej agentúry Mayer/McCann Erickson Martin Kozár.

Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

5. Ministerka kultúry vymenovala nových členov Rady Slovenského filmového ústavu

Rada Slovenského filmového ústavu má nové zloženie. Ministerka kultúry Ľubica Laššáková vymenovala štyroch nových členov.

Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

6. Fico: Hlavnú vinu na stave slovenskej spoločnosti nesú slovenské médiá

Predseda Smeru-SD dnes pobúril článok Nového Času, na facebooku opäť kritizuje slovenské médiá.

Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

7. Ukrajinský prezident navrhol výmenu novinára Vyšynského za Sencova

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj dnes navrhol výmenu novinára Kyryla Vyšynského väzneného v Kyjeve za režiséra Oleho Sencova odsúdeného v Rusku na dvadsať rokov.

Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

9. Na komunikačnom oddelení v Tescu sú zmeny

Na komunikačnom oddelení spoločnosti Tesco Slovensko došlo k viacerým zmenám.

Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

10. Zomrel spisovateľ a bývalý šéfredaktor Dotykov a rádia Devín

V stredu vo veku 58 rokov zomrel spisovateľ, básnik, textár, publicista a dlhoročný rozhlasový spolupracovník Maroš M. Bančej.