Nová televízia FOOOR štartuje už dnes podvečer!

25.02.2013 14:21 | Tlačové správy | Markíza

Slovensko začína fičať na zábave. Markíza group už dnes podvečer, v pondelok 25. februára 2013, spúšťa novú televíziu FOOOR. Na divákov čaká lavína humoru v tých najlepších sitcomoch, filmových komédiách a zábavných reláciách.

FOOOR odštartuje o 17:25 skvelou americkou komédiou Prázdniny v Amerike. Diváci si dnes budú môcť vychutnať aj úvodné diely sitcomov Sabrina - mladá čarodejnica, Frasier a Priatelia, večerný program bude patriť filmom Maska a Zahulíme, uvidíme.

Diváci stanice FOOOR si už od utorka budú môcť pozrieť tiež premiérovú tretiu sériu seriálu Chuck a absolútnou novinkou bude komediálny seriál Community, vysielaný v pôvodnom znení s titulkami.

FOOOR postupne prinesie na slovenské obrazovky aj množstvo ďalších premiérových seriálov ako Mike a Molly (Mike & Molly), Pán a pani Smithovci (Undercovers), Môj nový tučný život (Drop Dead Diva) či Shameless.

Signál novej televízie FOOOR bude šírený prostredníctvom satelitných, káblových a IPTV operátorov. Vysielanie je automaticky dostupné aj všetkým slovenským predplatiteľom služby VOYO.sk priamo v sekcii Živé vysielanie, FOOOR tak doplnil súčasnú ponuku staníc Markíza, Doma, Dajto a Nova Sport. Z dôvodu obmedzení daných licenčnými právami však môže byť časť vysielania blokovaná.

Uvedenie stanice FOOOR na trh sprevádza ďalšia fáza reklamnej kampane so známymi tvárami, ktorým je humor vlastný - hercami Adym Hajdu a Jurajom Mokrým.

Portfólio mediálnej skupiny CME na Slovensku tvoria od dnešného dňa štyri televízne stanice - plnoformátová Markíza, najmä na ženy zameraná Doma, "telka pre chlapa" Dajto a komediálny FOOOR.

Sledovanosť stanice FOOOR bude meraná a reportovaná štandardne v rámci peoplemetrového projektu na Slovensku.

PR oddelenie TV Markíza

Jakubisko zverejnil prvú oficiálnu ukážku z novej Perinbaby (VIDEO)

Po vyše dvoch rokoch náročnej práce s rozsiahlou filmovou produkciou režisér Juraj Jakubisko a spoločnosť Bontonfilm zverejnili prvé zábery z nového filmu s názvom Perinbaba a dva svety.

Na Malte zadržali podozrivého zo sprostredkovania vraždy novinárky

Maltská polícia zadržala muža, ktorého považuje za sprostredkovateľa vraždy novinárky Daphne Caruanaovej Galiziovej. S odvolaním sa na svoje zdroje o tom dnes informovala agentúra Reuters. Podľa denníka Times of Malta zadržaný ponúkol polícii spoluprácu výmenou za prezidentskú milosť. Novinárka, ktorá písala o korupcii vo vládnych kruhoch, zahynula pri výbuchu bomby vo svojom aute v októbri 2017.

4ka zahusťuje svoju sieť a pridáva nové lokality

Mobilný operátor 4ka pokračuje vo výstavbe vlastnej siete, od začiatku jesene pokryl viacero lokalít, napríklad obce Bystré, Gabčíkovo, Ihľany, Istebné, Lenartovce, Markušovce, Oslany, Rudňany, Svrčinovec či Zborov nad Bystricou. Ich obyvatelia tak môžu využívať už aj modernú LTE sieť operátora.

RTVS odvysiela špeciálne diskusie (VIDEO)

Pád totalitných režimov v bývalých krajinách sovietskeho bloku aj dôvody, ktoré k tomu viedli, rozoberie moderátor Peter Turčík v špeciálnej diskusii Pamäť na hojdačke, ktorú RTVS pripravila k 30. výročiu Nežnej revolúcie.

O2: Slovensko pred rokom 89 je krajina, kam sa nechceme nikdy vrátiť

Spoločnosť O2 si pripomína 30. výročie Nežnej revolúcie a pri tejto príležitosti podporila projekty, ktoré mladým ľuďom približujú, prečo sa pred 30 rokmi ľudia postavili za slobodu a demokraciu a prečo sa za tieto hodnoty oplatí bojovať aj dnes.

Biele vrany 2019 pripomínajú dôležitosť a aktuálnosť hodnôt Nežnej revolúcie

Organizátori dnes už po dvanásty raz slávnostne odovzdali ocenenia Biela vrana za občiansku odvahu a obhajobu verejného dobra. V čase 30-teho výročia Nežnej revolúcie nám príbehy ocenených pripomínajú obrovskú hodnotu slobody, ale aj to, aké dôležité je neustále sa o ňu starať. Zároveň upozorňujú na to, že ani 30 rokov po prevrate nežijeme v spoločnosti, kde sú právo a spravodlivosť rovnako dostupné pre všetkých. Ocenenie preto získali štyria laureáti, ktorí tieto odkazy stelesňujú.

Vznikol portál Defence News. Šéfuje mu novinár, ktorý musel odísť kvôli článku o Paškovi

Dnes 17. novembra, symbolicky na 30. výročie od Nežnej revolúcie, odštartoval nový portál s názvom Defence News.

30 rokov od Nežnej revolúcie: Sú pre mladých ľudí dôležitejšie peniaze alebo sloboda?

Čo znamená pre mladých Slovákov sloboda? Vedia niečo o Nežnej revolúcii a živote pred rokom 1989? A aký je podľa nich vzťah medzi slobodou a peniazmi? Odpovede aj na tieto otázky dal exkluzívny prieskum, ktorý pre Slovenskú sporiteľňu pri príležitosti 30. výročia Nežnej revolúcie pripravili spoločnosti Insight Diver a G82.

CNN: Trump osobne riadil kampaň proti Bidenovi na Ukrajine

Donald Trump sa vlani v decembri osobne stretol s dvomi podnikateľmi z bývalého ZSSR a poveril ich "tajnou misiou" na Ukrajine, ktorá mala poškodiť povesť prezidentovho volebného soka Joea Bidena.

SodaStream ďakuje za 30 rokov slobody emotívnym videom a špeciálnymi fľašami (VIDEO)

Výrobca prístrojov na domácu perlivú vodu SodaStream si 30. výročie Nežnej revolúcie pripomína limitovanou edíciou fliaš so symbolmi Novembra 1989 pripravenou špeciálne pre slovenský a český trh.