Nemáte Fooor, atakujte operátora, odporúča televízia

Nemáte Fooor, atakujte operátora, odporúča televízia

Televízia Fooor, ale ani Wau, nie sú v ponuke u všetkých hlavných operátorov. Neponúka ich napríklad analógová televízia od UPC, ani Digi TV.

 


Markíza v odpovediach na otázky divákov sa na webe televízie Fooor posťažovala, že v UPC nechcú zaradiť Fooor do analógovej ponuky. „So spoločnosťou UPC Broadband Slovakia sme rokovali aj na túto tému. Žiaľ, podľa jej vyjadrenia, z kapacitných dôvodov už zaradenie ďalších staníc do analógovej ponuky káblovej televízie nie je možné. Skúste sa však s týmto podnetom obrátiť aj priamo na operátora, nie je totiž nič účinnejšie ako dopyt zákazníkov," vyzýva televízia svojich divákov.

 

Miesto v analógu od UPC nemá napríklad ani TV Wau z JOJ Group. „Väčšina zákazníkov využíva služby digitálnej káblovej televízie UPC DIGITAL, preto nové stanice zaraďujeme práve do tejto programovej ponuky, ktorá už obsahuje viac ako 130 programov všetkých žánrov," povedal pre Omédiách.com hovorca UPC Jaroslav Kolár. K 1. augustu rozšíruje UPC ponuku UPC DIGITAL o dve nové stanice, a v septembri o niekoľko ďalších  televíznych programov.

Senzi TV, ktorá štartuje prvého septembra ako ďalšia televízie zo skupiny JOJ, tam zatiaľ zaradená nie je. "Sme otvorení spolupráci, keď ide o nové slovenské televízne projekty, zatiaľ nás však držiteľ licencie tejto stanice neoslovil," povedal Kolár.

Fooor nie je ani v satelitnej platforme Digi TV. „So spoločnosťou Digi Slovakia rokujeme o možnostiach zaradenia televízie FOOOR do ponuky," odkazuje televízia.
Diváci sa pýtali aj na zaradenie do ponuky u menších operátorov. Pri každej otázke televízia opakovala nasledujúce: "Musíte kontaktovať nášho káblového operátora, náš program môže bez problémov zaradiť do svojej ponuky. Rozhodne tomu nič nebráni."

Fooor je v ponuke u týchto operátorov.