Pozrite si úvod relácie Jana Krausa, ktorú televízia odmieta odvysielať

Pozrite si úvod relácie Jana Krausa, ktorú televízia odmieta odvysielať

"Nedáme si ukradnúť krajinu, ani tým monštrom na Hrade, ani tým pánom zo Slovenska... Prezident Zeman nie je schopný vykonávať úrad podľa článku 66 Ústavy ..."

 

 

Aj takéto vyhlásenia odzneli na začiatku relácie Show Jana Krausa, ktorú televízia Prima odmietla v stredu večer odvysielať. Po búrlivých reakciách televízia oznámila, že ju do programu zaradí dnes večer, ale bez úvodu. Moderátor relácie Jan Kraus sa v predvečer výročia vzniku Československa rozhodol osloviť viaceré osobnosti s otázkou, ako hodnotia situáciu v ČR. Do relácie prišli desiatky osobností, mnohé otvorene kritizovali Zemana aj politickú situáciu v ČR.


Moderátor a spolutvorca relácie Kraus sa dnes popoludní rozhodol zverejniť neskrátenú verziu na internete. „Za seba hovorím úprimne, mám určité obavy o demokratický vývoj v naší zemi," týmito slovami začal reláciu Kraus.

Aktualizácia o 21:25: Televízia sa nakoniec rozhodla odvysielať aj úvod. No nie celý, pasáž práve narážajúcu na Andreja Babiša vystrihla. Sú to konkrétne slová herečky Báry Štěpánovej, ktorá kritizuje nielen Miloša Zemana, ale nepriamo aj Babiša: "Bylo kdysi takové heslo – republiku si rozvracet nedáme. Tak prosím pěkně naší zemi si ukrást nedáme. Ani tím monstrem na Hradě, ani tím pánem ze Slovenska." O vplyve Babišovho politického a mediálneho impéria na TV Prima sa pritom objavujú informácie už dlho, píše Echo24.cz.

Tu je nezostrihaný úvod: