Ringier Axel Springer končí spoluprácu na ankete OTO

Ringier Axel Springer končí spoluprácu na ankete OTO Instagram @anketaoto

Vydavateľstvo Ringier Axel Springer sa po rokoch rozhodlo ukončiť spoluprácu na ankete OTO – Osobnosť televíznej obrazovky, ktorú organizuje agentúra Art Production Agency (APA) Jany Prágerovej.

 


Týždenník Život týmto zároveň končí ako garant a hlavný mediálny partner ankety.

 Odporúčame aj: OTO sa skončil a v RTVS sa cítia podvedení

„Posledných 15 rokov sme budovali značku OTO, ktorej ochranná známka nášmu vydavateľstvu nepatrila. Bola to zaujímavá skúsenosť, ale v súčasnosti sa už chceme sústrediť na budovanie a rozvoj výlučne vlastných projektov," píše v tlačovej správe vydavateľstva generálny riaditeľ vydavateľstva. „Už túto sobotu uvedieme v spolupráci s televíziou JOJ ďalší ročník galavečera Srdce pre deti, ktoré tento rok oslavuje 10. výročie. Predmetom diskusie určite bude aj projekt vlastnej diváckej ankety," dodal Dubec.

Odporúčame aj: Na OTOvi bola opäť odkukaná scénka. Tentokrát od Brada Pitta

Spolupráca s agentúrou Jany Prágerovej trrvala hlavne v období, keď bol generálnym riaditeľom vydavateľstva RAS Peter Mertus. V súčasnosti šéfuje konkurenčnému vydavateľstvu News and Media Holding.

Aktualizácia 1. 12. Vyhlasovateľom ankety OTO v roku 2017 bude týždenník PLUS 7 DNÍ a hlavným mediálnym partnerom mediálny dom News and Media Holding.