JOJ hľadá nákupné maniačky

JOJ hľadá nákupné maniačky Foto: JOJ

Závislosť na nakupovaní je zaradená na západe medzi choroby, JOJ na závislosti na nakupovaní postavila novú reláciu. 

 

 

""Chcete sa páčiť, krásne sa obliecť, nastajlovať a urobiť zo seba neodolateľnú dámu? My vám dáme peniaze a vy si nakúpite, čo potrebujete," s takouto ponukou láka televízia JOJ ženy do svojej novej reality šou Nákupné maniačky, ktorú chystá pre novú televíznu stanicu určenú pre ženy - TV WAU.

Nová relácia bude o nakupovaní a stylovaní. V relácii budú ženy súťažiť. Dostanú 500 eur a budú mať 4 hodiny na to, aby nakúpili, aby sa obliekli a "nastajlovali." Nakupovanie, obliekanie, líčenie budú sledovať kamery aj trojica stylistov: Viktor Kimlička, Maroš Kočišík a Marián Horniak.

Prečítajte si aj: Podrobnosti o reláciách na TV WAU.

"Ak sa aj vy chcete stať skutočnou Nákupnou maniačkou, neváhajte a prihláste sa čím skôr - mailom na adrese Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., sms-správou na telefónne číslo 0944 455 224 alebo pomocou online formuláru," ohlásila televízie. V ňom sa pýta, nielen na obľúbené móodne značky, ale aj na sumu, ktorú dotyčná mesačne minie na oblečenie a televízia chce vidieť aj fotku šatníka.