Markíza bude mať nový seriál Milenky, hrá v ňom aj Táňa Pauhofová

Markíza bude mať nový seriál Milenky, hrá v ňom aj Táňa Pauhofová Foto: Markíza

Za seriálom stojí Jakub Kroner a Adriana Kronerová.

 Nový dramatický seriál ukazuje životy štyroch priateliek – právničky, lekárky, realitne maklérky a ženy v domácnosti – vo veku medzi 30 – 40 rokov, ktoré sú plné protikladov. Každá z nich hľadá svoju vlastnú cestu na komplikovanej ceste životom, ktorou prechádzajú spoločne a sú si navzá¬jom veľkou oporou. Seriál je plný dramatických zvratov, napätia (niekedy až s prvkami krimi), ale aj vtipných situácií a láskavého humoru.

„Seriál prináša zaujímavé dramatické spracovanie výrazných ženských tém ako nevera, tehotenst¬vo, alebo smrť milovaného človeka, otvorenú komunikáciu o mužsko ženských vzťahoch, ktorá je zaujímavá tak pre mužov ako pre ženy," píše Markíza.

Seriál Milenky je slovenskou adaptáciou britského formátu Mistresses z knižnice BBC Worldwide, ktorých lokálne verzie vznikli tiež v USA a Rusku.

Odporúčame aj: Kto je kto v seriáli Milenky

Producentkou slovenskej verzie je Adriana Kronerová, režisérom jej syn Jakub Kroner.
Hlavné hrdinky stvárnia: Táňa Pauhofová, Gabriela Marcinková, Zuzana Norisová, Antónia Lišková a ďalší

„Diváci sa môžu tešiť na špičkové obsadenie v kvalitne napísaných príbehoch plných naozaj zamotaných a prekvapivých vzťahov a situácií. To všetko je prispôsobené slovenskému prostrediu," píše Markíza.

Na obrazovky príde nový seriál v marci.

Postavy v seriáli (herecké obsadenie):

SANDRA (TÁŇA PAUHOFOVÁ) je nezávislá mladá žena. Živí sa organizovaním eventov pre bo¬hatých ľudí, s mužmi vychádza výborne, pretože sa s nimi kamaráti a občas s nimi aj spáva. Neverí na lásku a vzťahy berie pragmaticky... až kým sa naozaj nezamiluje. To radikálne zmení jej pohľad na život.

KRISTÍNA (ANTÓNIA LIŠKOVÁ) je lekárka a „osudová žena" hneď pre niekoľko mužov, ktorí ju v príbehu považujú za svoju „životnú lásku". Napriek tomu nikdy nebola vydatá, pretože svoju veľkú lásku stále hľadá.

MIŠA (ZUZANA NORISOVÁ) je žena v domácnosti matka dvoch detí, ktorej manžel tragicky zahynul pred šiestimi rokmi. Zuzana však postupne zisťuje, že o ňom nevie ani zďaleka všetko... V škole sa zoznámi s oteckom dcérinej spolužiačky Viktorom (Lukáš Latinák), ktorý tiež žije sám sdcérkou... Ich láska prináša mnoho humorných situácií, ale aj mimoriadne dramatických zvratov a ťažkých životných situácií, ktoré majú až tragický podtext... Sú to „sympaťáci" seriálu

ZUZANA (GABRIELA MARCINKOVÁ) je úspešná právnička a manželka majiteľa reštaurácie (Alexander Bárta), má ideálnu kariéru, krásny dom a šťastné manželstvo, ktorému však niečo chýba... a má aj sexy kolegu (Marián Mitaš), ktorému nevie odolať... Jej život to skomplikuje veľmi nečakaným spôsobom...