V Milujem Slovensko končí Dangl a Vinczeová, RTVS predstavila nové tváre

V Milujem Slovensko končí Dangl a Vinczeová, RTVS predstavila nové tváre Foto: RTVS

Nový Čas sa sekol. Na titulku dal nesprávnu dvojicu kapitánov.

RTVS bude aj v najbližšej televíznej sezóne vysielať zábavnú reláciu Milujem Slovensko. RTVS po šiestich rokoch mení štúdio aj osadenstvo.

Moderátorom ostáva Martin Nikodým. Doposiaľ boli kapitánmi súperiacich družstiev Adela Vinczeová a Daniel Dangl. Tí v šou už nepokračujú. „Adela a Dano avizovali, že si chcú dať od podobného formátu pauzu, preto sme sa rozhodli do úloh nových kapitánov zvoliť niekoho iného,“ ohlásila včera televízia.

Nový Čas včera na titulke prišiel s vlastným odhalením, že kapitánmi majú byť herečka Zuzana Šebová a speváka Mário Kuly Kollár. Nie je to pravda. Kapitánmi sú úplne iné mená.

Odporúčame aj: Nový Čas zmenil vlastníka. Nového majiteľa majú aj ďalšie tituly

Foto RTVS: Vlado Radosa

„V nových častiach sme sa rozhodli dať šancu mladým talentovaným ľudom. Vybrali sme si skvelého komika Juraja Šoka Tabačeka a populárnu herečku z prešovského divadla Stanku Kašperovú. Pevne veríme, že mladí kapitáni vytvoria skvelú atmosféru v televíznom štúdiu, ktorá sa prenesie aj na televízne obrazovky,“ povedal programový riaditeľ RTVS Marek Ťapák.

Herec, humorista a komik zo Žiliny Juraj Šoko Tabaček sa venuje Stand up comedy. Okrem toho je súčasťou divadelno-improvizačnej skupiny troch hercov "3T" alebo "Tri Tvorivé Tvory". Herečka prešovského Divadla Jonáša Záborského Stanislava Kašperová už niekoľko rokov ako sestrička Vydarená aktívne pracuje pre projekt OZ Červený nos – Clowndoctors.

Milujem Slovensko sa na televíznych obrazovkách objaví v piatok večer 7. septembra, je to už siedma séria zábavnej relácie, ktorú RTVS vysiela od apríla 2013.