RTVS hľadá hostesky do šou Milujem Slovensko

RTVS hľadá hostesky do šou Milujem Slovensko

"Baby pozor, chcete sa stať súčasťou Šou Milujem Slovensko a vyskúšať si rolu hostesiek? Ak áno, stačí nabrať odvahu a ukázať nám vašu šikovnosť," píše RTVS a ďalej uvádza:

 

 

1. Nechajte sa inšpirovať choreografiou z priloženého videa, predstavte si, že ste v štúdiu Milujem Slovensko a nakrúťte nám vlastné video ako vítate divákov vo vašej obľúbenej šou v prostredí rodného kraja. Ak napríklad bývate pod Tatrami, nakrúťte nám video v pozadí s horskými štítmi.

2. Nahrajte video na online zdieľací server (napríklad uschovna.cz, wetransfer.com alebo iný) a pošlite nám video v maximálnej dĺžke 30 sekúnd spolu s Vašimi kontaktnými údajmi na mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

3. Tie najlepšie z vás, ktoré vyberie porota Milujem Slovensko, sa môžu dostať až na samotné nakrúcanie a stať sa hosteskami v najpopulárnejšej zábavnej šou na Slovensku, vďaka čomu vás uvidia státisíce divákov!

Videá posielajte do 10. septembra, 5 semifinálových párov oznámime už 12. septembra, víťaznú dvojicu 15. septembra.

Pozor, každá zo súťažiacich musí mať v dobe nakrúcania videa minimálne 18 rokov! Tešíme sa na vaše videá a držíme palce!