RTVS hľadá hostesky do šou Milujem Slovensko

12.08.2014 08:26 | Tlačové správy | RTVS

"Baby pozor, chcete sa stať súčasťou Šou Milujem Slovensko a vyskúšať si rolu hostesiek? Ak áno, stačí nabrať odvahu a ukázať nám vašu šikovnosť," píše RTVS a ďalej uvádza:

1. Nechajte sa inšpirovať choreografiou z priloženého videa, predstavte si, že ste v štúdiu Milujem Slovensko a nakrúťte nám vlastné video ako vítate divákov vo vašej obľúbenej šou v prostredí rodného kraja. Ak napríklad bývate pod Tatrami, nakrúťte nám video v pozadí s horskými štítmi.

2. Nahrajte video na online zdieľací server (napríklad uschovna.cz, wetransfer.com alebo iný) a pošlite nám video v maximálnej dĺžke 30 sekúnd spolu s Vašimi kontaktnými údajmi na mail Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

3. Tie najlepšie z vás, ktoré vyberie porota Milujem Slovensko, sa môžu dostať až na samotné nakrúcanie a stať sa hosteskami v najpopulárnejšej zábavnej šou na Slovensku, vďaka čomu vás uvidia státisíce divákov!

Videá posielajte do 10. septembra, 5 semifinálových párov oznámime už 12. septembra, víťaznú dvojicu 15. septembra.

Pozor, každá zo súťažiacich musí mať v dobe nakrúcania videa minimálne 18 rokov! Tešíme sa na vaše videá a držíme palce!

Farár cez facebook pozýval ľudí na nočnú omšu, zasiahla polícia

"Zajtra v nedeľu o 4:00 v kostole budem slúžiť hodovú svätú omšu za všetkých dobrodincov a po nej o 4:30 dám sväté prijímanie cez zakristiu veriacim. Môžte si zakúpiť kalendáre na rok 2021 aj prispieť na chod farnosti, vďaka.“

David Salinger a jeho kultové dielo v novom vydaní

Majstrovský rozbor rodinných vzťahov. Ako tvrdí sám J.D. Salinger, „je to amatérsky film, ktorý citlivo zobrazuje nežné vzťahy matky a dvoch najmladších detí rodiny Glassovcov.“

Nadácia Orange ohlásila grantové programy, medzi ktorými je aj digitálna gramotnosť

Nadácia Orange v dôsledku pandemickej situácie prehodnotila svoje programové priority a zamerala svoju činnosť na digitálnu gramotnosť, duševné zdravie a komunitný rozvoj.

Fľaša Kláštornej Kalcia získala zlato na Global Water Drinks Awards

Kláštorná Kalcia sa v stredu 21. októbra 2020 večer stala víťazom v kategórii BEST PET v súťaži balených vôd Global Water Drinks Awards 2020 a uspela v medzinárodnej konkurencii.

Z ruskej vlády odišiel námestník, ktorý mal na starosti médiá

Ruský premiér Michail Mišustin uvoľnil z funkcie námestníka ministra digitalizácie, spojov a masovej komunikácie Alexeja Volina.

Operátori bezodplatne navyšujú dáta a volania pre učiteľov

Ak učíte online a potrebujete sa pripojiť na internet cez mobil alebo ak komunikujete so žiakmi hlavne cez telefón, môžete cez riaditeľa požiadať o navýšenie dát a neobmedzené volania.

Minister obrany a predsedníčka strany si zahrali v sitcome RTVS (VIDEO)

"Je len jedna Pumpa, na ktorej sa stretne taxikár Dano, pumpár Mišo, predsedníčka PS a minister obrany...

RTVS odvysiela finále 36.ročníka Košického zlatého pokladu

V sobotu budú známe mená víťazov 36. ročníka Košického zlatého pokladu.

Po fotkách, ktoré priniesol bulvárny Blesk, má český minister odstúpiť (FOTO)

Český bulvárny denník Blesk dnes priniesol fotografie ako dôkaz, že český minister zdravotníctva, ktorý je hlasom pandemických zákazov, tieto opatrenia sám nedodržiava.

Česká televízie predlžuje vysielanie špeciálneho programu ČT3

V souvislosti s druhou vlnou pandemie koronaviru prodlužuje Česká televize (ČT) vysílání programu ČT3, jenž od března pomáhá starším lidem, kteří jsou nuceni zůstávat doma.