Cartoon Network môžete pozerať dočasne zadarmo

Cartoon Network môžete pozerať dočasne zadarmo Foto: Cartoon Network

Pre malých divákov a ich rodičov máme skvelú správu. Cartoon Network môžu až do konca októbra pozerať zadarmo.

 

Jeden z najobľúbenejších detských televíznych kanálov Cartoon Network je od dnes až do konca októbra voľne k dispozícii  divákom na Slovensku a v Česku u väčšiny hlavných operátorov.  Je prístupný všetkým zákazníkom  v českom jazyku u týchto operátorov:

- SKYLINK
- SWAN, a.s.
- DIGI SLOVAKIA, s.r.o.
- O2 Czech republic a.s.
- SledovanieTV.sk s.r.o.
- sledovanitv.cz s.r.o.
- NITRANET, s.r.o.
- UPC BROADBAND SLOVAKIA, s.r.o.
- UPC Česká republika, s.r.o.
- freeSAT SK & CZ
- MARTICO, s.r.o.
- T-Mobile Czech Republic a.s.

„Sme radi, že môžeme spestriť deťom program počas jesenných týždňoch ochutnávkou jedného z najzábavnejších programov na svete,“ povedal Jozef Pipek výkonný riaditeľ spoločnosti IFC Media, ktorá Cartoon Network zastupuje na Slovensku a v Česku.

V ponuke Cartoon Network si obľúbené animované príbehy menšie deti ale aj tie dospievajúce. Prináša kultovky ako Dexter’s Laboratory či Scooby-Doo,  obľúbené sú aj programy Amazing World of Gumball, Dobrodružný čas, Clarence, The Powerpuff Girls, Ben 10 aTeen Titans Go! Z nových programov si svojho diváka našli Zataženo, občas trakaře, OK K.O.! a mnohé ďalšie.

 

Cartoon Network vysiela 24 hodín denne, 7 dní v týždni, prioritne pre detského diváka vo veku od 6 do 12 rokov.

IFC MEDIA patrí medzi lídrov v oblasti distribúcie platených televíznych programov na českom a slovenskom trhu. Spoločnosť zastupuje športové kanály Arena Sport 1 a 2, Auto motor a šport, Fight Network a GINX ESPORTS, z detských a lifestylových  programov Cartoon Network Czech, Boomerang, Deluxe Music, spravodajské TA3, Euronews, CNN, programy pre dospelých radu Dorcel, z filmových CS Film,  CS MINI, Horor film, z portfólia dokumentárnych programov je to Travelxp HD, Travelxp 4K a WAR – svět válek. Pre viac informácií navštívte http://www.ifcmedia.sk/.