DIGI priniesla finále Game of Thrones do kina

DIGI priniesla finále Game of Thrones do kina

Neopakovateľná atmosféra jedinečného zážitku na veľkom plátne. Také bolo finále epického seriálu, ktoré priniesla DIGI SLOVAKIA svojim zákazníkom, partnerom a fanúšikom seriálu.


Vyvrcholenie seriálu Game of Thrones v kine

Tak znel projekt, do ktorého sa DIGI Slovakia v spolupráci s HBO a kinom CINEMAX pustili. Oslovili svojich partnerov, médiá, zamestnancov a v neposlednom rade aj svojich zákazníkov a fanúšikov, ktorých pozvali na exkluzívne premietanie pre viac ako 250 divákov.

Foto: DIGI

„Už v minulosti sme stavili na podobné športové projekty pod názvom Futbal v kine, keď sme vysielali najlepšie zápasy anglickej či španielskej ligy, a tešili sa obrovskému záujmu. Ako praví fanúšikovia seriálu sme boli presvedčení, že rovnako bude fungovať aj dlho očakávaná posledná časť Game of Thrones,“ okomentoval výsledok podujatia Michal Mažár, riaditeľ marketingu a predaja.

Foto: DIGI

DIGI Slovakia zorganizovala akciu, aká na Slovensku ešte nebola. „Finále seriálu si vysielanie v kine jednoducho zaslúžilo. Vďaka partnerom HBO a CINEMAX sa nám to podarilo a tešíme sa, že to dopadlo výborne,“ dodal Michal Mažár.

Foto: DIGI
Už počas súťaže o lístky spoločnosť zaregistrovala veľký záujem o toto podujatie. V priebehu týždňa sa do hry zapojilo viac ako 5 000 súťažiacich na sociálnej sieti. Ľudia majú záujem o netradičné veci: spojenie futbalu či epického seriálu s veľkým kinovým plátnom.

Foto: DIGI
DIGI Slovakia v budúcnosti plánuje pokračovať v podobných projektoch vo viacerých mestách na Slovensku.