Formula 1 je späť a vďaka SWANu vám neuniknú jediné preteky zo sezóny 2020 (VIDEO)

Formula 1 je späť a vďaka SWANu vám neuniknú jediné preteky zo sezóny 2020 (VIDEO) Foto: Swan

Už v marci štartuje ďalší ročník kráľovnej motoršportu. 17. a 31. marca čakajú fanúšikov Formuly 1 prvé preteky v Austrálskom Melbourne a nočné preteky na okruhu v Bahrajne.

 

Vzhľadom na to, že celú sezónu 2020 bude opäť možné sledovať aj na kanáloch Sport 1 a Sport 2 so slovenským alebo českým komentárom, SWAN sa rozhodol vyjsť v ústrety všetkým fanúšikom Ferrari, Mercedesu, McLarenu a ďalších tradičných tímov.

Počas celého marca budú kanály Sport1 a Sport2 dostupné v rámci digitálnej TV od SWANu úplne zadarmo.

Celý športový svet bude s napätím očakávať, či sa Ferrari alebo Honde konečne podarí vyzvať dominantný Mercedes a zabrániť Lewisovi Hamiltonovi v zisku už siedmeho titulu Majstra sveta. Vyrovnal by tak rekord legendárneho Michaela Schumachera.  

Poriadne sa namotajte ešte pred štartom sezóny!

Absolútnu chuťovku si však pripravil aj Netflix. 28. februára mala premiéru druhá sezóna dokumentárnej série Formula 1: Drive to survive.

Tá ponúka spätný pohľad na udalosti a príbehy z vlaňajšej sezóny 2019, no robí to tak skvele, že dokáže zaujať nielen zarytého fanúšika, ale aj ľudí, ktorí o F1 nikdy v živote nepočuli. Štáb Netflixu mal totiž počas roka plný prístup ku všetkým tímom a už len trailer dáva tušiť, že sa máme na čo tešiť!

Znova nebudú chýbať úprimné vyjadrenia ľudí zo zákulisia, epické zábery a špičkový soundtrack tvorený hlavne zvukom motorov.

Netflix má ale v zálohe aj oceňovanú drámu Rush (Rivali), ktorá je filmovým spracovaním rivality medzi Nikim Laudom a Jamesom Huntom zo sezóny, kedy Rakúšan takmer uhorel po nehode na Nürburgringu. Dostupná je v českom dabingu.

Fanúšikovia ostatných športov by zas na tejto streamovacej službe nemali minúť príbeh československého basketbalového tímu utláčaného totalitným režimom Golden String (Zlatý podraz), Friday Night Lights z prostredia amerického futbalu, ani Oscarový dokument Icarus o tienistých stránkach dopingu a podvádzania počas olympijských hier.