Televízie namiesto seriálov nasadzujú mimoriadne spravodajstvo (VIDEO)

Televízie namiesto seriálov nasadzujú mimoriadne spravodajstvo (VIDEO)

Televízie kvôli hrozbe nákazy novým koronavírusom pozastavili výrobu viacerých programov.

Namiesto toho pridávajú mimoriadne spravodajstvo.

Televízia JOJ dnes od 20:30 prinesie mimoriadnu reláciu s názvom Koronavírus: Noviny špeciál. „Dnes sa téme koronavírusu budú v našom štúdiu venovať lekár Peter Visolajský, infektológ Peter Sabaka, policajný prezident Milan Lučanský a budúci minister hospodárstva a vicepremiér pre ekonomiku Richard Sulík,“ avizuje JOJ.

Reprofoto JOJ

O 21:25 prinesie Mimoriadne spravodajstvo aj Jednotka. Koronavírusu sa venuje pravidelne počas celého dňa aj TA3.

Aj Markíza dnes večer odvysiela so začiatkom o 20:30 ďalšiu mimoriadnu reláciu.
 
Moderátor Michal Kovačič sa o testoch aj liekoch na koronavírus bude rozprávať s vedcom Robertom Mistríkom, ako sú na tom lekárne a lekárnici divákom povie šéf ich komory Ondrej Sukeľ. O tom, čo čaká školákov, prídu diskutovať odchádzajúca ministerka školstva Martina Lubyová aj budúci minister Branislav Gröhling. Akým spôsobom samosprávy pomôžu seniorom povedia bratislavský primátor Matúš Vallo a župani Milan Majerský a Juraj Droba.


 
V tejto súvislosti Markíza počnúc dneškom odsúva na neurčito ďalšie vysielanie nového seriálu Červené pásky, ktorý v v nasledujúcich týždňoch nahradí repríza 1. série seriálu Sestričky.
Mimoriadne správy dopĺňa v súvislosti s epidémiou aj RTVS a TA3.

Odporúčame aj: JOJ upravuje program: Redukuje Nový život, ruší Sedem, pridáva Noviny špeciál (VIDEO)

„Našou súčasnou prioritou je spravodajské pokrytie krízy: Naši novinári divákov a internetových používateľov neustále informujú o všetkých aktuálnych udalostiach - nielen v rámci našich spravodajských a publicistických programov a na webových stránkach, ale aj prostredníctvom mimoriadnych spravodajských relácií v hlavnom vysielacom čase s hosťami, živými vstupmi a rozhovormi. Dúfame, že sa už čoskoro budeme môcť vrátiť k stabilnejšej programovej štruktúre a opäť začať vysielať všetky obľúbené programy, ako aj obnoviť pozastavené produkcie,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ skupiny Markíza.