V nedeľu bude na Markíze Matovič, na RTVS Kollár a Žiga (VIDEO)

V nedeľu bude na Markíze Matovič, na RTVS Kollár a Žiga (VIDEO) Foto: ÚV

V nedeľnej politickej diskusnej relácii Na telo bude hosťom moderátora Michala Kovačiča premiér Igor Matovič (OĽaNO). Hlavnou témou bude programové vyhlásenie novej vlády.

Zatiaľ čo premiér hovorí o najambicióznejšom pláne spomedzi všetkých slovenských vlád, jeho predchodca Peter Pellegrini (Smer-SD) tvrdí, že nereflektuje na aktuálnu krízu v súvislosti s pandémiou nového koronavírusu.
 
Vládne opatrenia v boji s touto nákazou budú druhou veľkou témou relácie.
 
Markíza v relácii ponúkne aj výsledky exkluzívneho prieskumu agentúry FOCUS, v ktorej sa pýtali na dôveru a nedôveru k vybraným politikom.

V relácii O 5 minút 12 v nedeľu na Jednotke sa stretnú predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár a podpredseda Smeru Peter Žiga. s moderátorom Marekom Makarom sa budú rozprávať o týchto témach: zhodnotenie opatrení proti šíreniu ochorenia COVID-19, pomoc štátu a zmierňovanie negatívnych dopadov na ľudí a hospodárstvo, uvoľňovanie opatrení a otváranie ekonomiky. Témou diskusie budú aj priority vládnutia v najbližšom období a ich napĺňanie a aktuálny priebeh schôdze a výzvy pre NR SR.