Telekom: Každý zákazník si zaslúži odmenu. HBO GO ako darček na 30 dní zadarmo

Telekom: Každý zákazník si zaslúži odmenu. HBO GO ako darček na 30 dní zadarmo Foto: HBO

Slovak Telekom pre svojich zákazníkov pripravil ako darček službu HBO GO na 30 dní zadarmo. Zákazníci si budú môcť užiť atmosféru kina, pozrieť si filmy, seriály a premiéry v pohodlí domova a vychutnať si kasové trháky a najhorúcejšie seriály nielen v TV, ale aj na počítači alebo v mobile.

Benefit môžu zákazníci využiť pri novej aktivácii HBO GO v období od 17. mája do 15. júna 2021. HBO GO na 30 dní zadarmo si môžu aktivovať všetci zákazníci Telekomu s mesačnou fakturovanou službou, jednoducho zaslaním SMS v tvare „HBO GO ZAP ID služby“ na bezplatné číslo 0903 333 188 alebo si môžu službu HBO GO aktivovať online na webe https://www.telekom.sk/hbo-go-zadarmo. Ponuka platí pre zákazníkov Telekom, ktorí využívajú služby pevnej aj mobilnej siete, ako sú: Magio TV, Magio Internet, Magenta Office Internet, Biznis NET, Pevná linka a všetky mobilné paušály.

Každý zákazník Telekom si zaslúži odmenu po náročnom období. Preto sme sa rozhodli v rámci jedinečnej spolupráce s HBO priniesť zákazníkom službu HBO GO na 30 dní zadarmo. Veríme, že tento darček poteší každého fanúšika televíznej a filmovej zábavy,“ povedal Andrej Miklánek, manažéra marketingu a vývoja TV služieb.

Foto: HBO

Novinky na HBO GO počas mája:

1. Príbeh služobníčky IV 

2. Wonder Woman 1984

3. Futbalový talent III 

4. Viktoriánky 

5. Mare z Easttownu 

Počas mája HBO GO predstaví časť novej série originálneho seriálu Príbeh služobníčky a diváci sa môžu tešiť na druhé pokračovanie príbehu Wonder Woman, ktorú stvárnila v hlavnej úlohe herečka Gal Gadot, či príbeh legendárnej čínskej bojovníčky v premiére dobrodružného filmu Mulan (2020). Počas mája si môžu diváci pozrieť aj celú kultovú filmovú ságu Rocky s fenomenálnym Sylvestrom Stallonem, ktorá oslavuje 40. výročie od svojej kinopremiéry. K dispozícii je všetkých 6 dielov filmov Rocky I-VI a tiež voľné pokračovanie v podobe filmov Creed I (2015) a II (2018). Pre všetkých fanúšikov „Rockyho“ pribudne 20. mája na HBO GO aj dokumentárny film o vzniku tejto legendárnej filmovej postavy.