Program DOD 2013 v televízii Markíza

Program DOD 2013 v televízii Markíza Foto: Markíza

V sobotu 24. augusta 2013 od 9.00 do 16.00 organizuje Markíza pravidelný Deň otvorených dverí v areáli televízie v Záhorskej Bystrici. Televízia návštevníkom ponúka stretnutie s tvárami televízie, sprievodný program a prehliadku štúdií a redakcií, v ktorých sa pripravujú a vysielajú obľúbené spravodajské či publicistické relácie.

 

 

Najväčším lákadlom podľa samotnej televízie bude autogramiáda "megahviezd" seriálu Búrlivé víno. Návštevníci sa budú môcť naživo stretnúť – s Nelou Pociskovou, Jurajom Lojom, Braňom Deákom alebo Marošom Kramárom. Alebo s hercami zo seriálu Horúca krv ako Jozef Vajda, či Anna Šišková. Na divákov budú čakať aj tváre nového seriálu Chlapi neplačú - Alexander Bárta, Elena Podzámska, či Dominika Kavaschová.
Svoje podpisy budú rozdávať aj známi moderátori a redaktori markizáckych relácií.

Pripravený je aj program na pódiu, kde vystúpia skupiny Tublatanka, Vidiek či Peter Bič Project.Spievať bude aj speváčka a herečka Nela Pocisková, svoj letný hit naživo predstavia Eva Máziková a Thomas Puskailer, skupina AMO & Band, Laci Strike s tanečno-hudobným predstavením.
V Záhorskej Bystrici budú aj finalisti SuperStar a Hlasu Česko Slovenska.

Diváci sa tiež budú môcť stať súčasťou živého vysielania špeciálneho vydania relácie Teleráno, ktoré sa uskutoční v exteriéri za účasti všetkých jeho moderátorov medzi 9.00 a 10.00.
Vo vysielaní budú aj dva ďalšie živé televízne vstupy o 8.25 a 12.30.

Odporúčam aj: Ťapáková si nevie predstaviť Markízu bez DOD

Medzi atrakciami pre návštevníkov je možnosť zakúpiť si vyhliadkový let vrtuľníkom.

Pre návštevníkov Dňa otvorených dverí bude k dispozícii veľké parkovisko pred areálom televízie a tiež bezplatná kyvadlová doprava, ktorá bude od 8.00 do 17.00 premávať v 10-minútových intervaloch spod Mosta SNP.