Sledovanie TV prináša stovky filmov a seriálov HBO za 10 centov, zverejňuje aj februárové promokanály

Sledovanie TV prináša stovky filmov a seriálov HBO za 10 centov, zverejňuje aj februárové promokanály Ilustr. foto: SledovaniTV

Len vo februári môžu užívatelia SledovaniTV (a SledovanieTV) vyskúšať doplnkový balíček HBO Maxpack za 0,10 centov za prvý mesiac. Do všetkých základných balíčkov navyše pridáva táto aplikácia na február 5 prémiových kanálov s erotickým obsahom pre dospelých.

Februárové promokanály tentoraz potešia dospelých zákazníkov. "Ako darček od nás všetci užívatelia vo februári dostanú 5 prémiových staníc s erotickým obsahom. Ide o programy: Leo TV, Extasy TV, Leo TV Gold, Dorcel, Dorcel XXX. Aby sa tento obsah nedostal na obrazovku detských divákov, je chránený rodičovským PINom."

HBO Maxpack za 10 centov

Po celý mesiac si budú užívatelia môcť zakúpiť doplnkový balíček HBO Maxpack za 1 Kč (0,10 €) na prvý mesiac. Po prvom mesiaci bude stáť balíček bežnú cenu 299 Kč (11,49 €).

Tento balík zahŕňa filmové kanály HBO, HBO 2 a HBO 3, Cinemax a Cinemax 2. Zároveň zaisťuje prístup do služby HBO Max. Ponúka tak zábavu najmä pre filmových a seriálových nadšencov.

Diváci si môžu užiť seriálové novinky aj staré klasiky, ako napríklad Temný prípad, Sedmilhářky, Príbeh služobnice, Hra o tróny, The Last of Us, Černobyľ či Priatelia. Fanúšikom neunikne ani filmový hit Barbie, Muž menom Otto, kompletná séria Harryho Pottera, Kde raci spievajú, Duna či Bullet Train.

„Stanica HBO so svojim celodenným vysielaním bez reklamných prestávok priamo vyzýva k filmovému maratónu. Veríme, že tretí zimný mesiac v rade je pre to priam ideálny,“ hovorí Head of Marketing spoločnosti SledovaniTV Matěj Čičák.