Marianna Ďurianová odchádza z Markízy do JOJ

Marianna Ďurianová odchádza z Markízy do JOJ Foto: Markíza

Dlhoročná moderátorka Televíznych novín Marianna Ďurianová koncom februára odchádza zo svojho postu.

 

 

Podľa informácií Omédiách.com sa objaví u konkurencie v TV JOJ. 

Aktualizácia 15:00: „Mariana Ďurianová sa od istého dátumu stane členom tímu televízie JOJ," oznámil na webe televízie jej riaditeľ František Borovský. "Veľmi sa z tejto správy tešíme. Hlavne, že sa to podarilo, pravdupovediac veľmi som neveril, že to dotiahneme do takéhoto zdarného konca, ale keďže je to už oficiálne potvrdené, tak v tejto chvíli vieme povedať, že bude moderovať formát v hlavnom vysielacom čase," dodal.

Ďurianová bude moderovať v hlavnom vysielacom čase, na obrazovke sa objaví od apríla.

Podrobnosti o tom, akú reláciu bude moderovať zatiaľ nepovedal.

Marianna Ďurianová začínala v Markíze v roku 2001 ako moderátorka spravodajstva. Stala sa tvárou spravodajstva, aj televízie, získala viaceré ocenenia. Zároveň patrila medzi tváre šoubiznisu, ktoré zapĺňali titulky bulvárnej tlače. Jej meno, podrobosti zo súkromia zdvíhali predaj bulváru. Pred niekoľkými rokmi Ďurianová začala odmietať komentovať svoje súkromie, šla na materskú dovolenku. Pozornosť bulváru opadla.

„Televízia Markíza mi dala fantastickú profesijnú aj ľudskú skúsenosť, za čo som veľmi vďačná. Po viac ako trinástich rokoch však nastal čas na zmenu," povedala Marianna Ďurianová na margo svojho odchodu.

 Do JOJ prestúpil na začiatku roka aj moderátor Modrého z neba Viliam Rozboril, s ktorým sa Markíza nedohodla na ďalšej spolupráci. Za Rozborilom odišla aj časť tímu z Reflexu.

Viac: Z Markízy odchádzajú ľudia do JOJ

„Marianna je skvelá moderátorka a novinárka. Markíza bola jej domovskou televíziou viac ako 13 rokov a my všetci si veľmi vážime jej prácu a nadšenie, ktoré do nej vkladala. Prajeme jej veľa šťastia," povedal generálny riaditeľ TV Markíza Matthias Settele.

Odporúčame aj: Ako budú vyzerať Televízne noviny bez Ďurianovej

„Rešpektujem toto Mariannino rozhodnutie, rád by som jej poďakoval za všetky tie roky práce pre túto televíziu a zaželal jej veľa pracovných úspechov," povedal riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky Henrich Krejča.

Prestupy ľudí z Markízy do JOJ komentoval šéf JOJ František Borovský: