Televízne noviny na Markíze dnes z vynoveného štúdia, takto vyzerala rekonštrukcia (FOTO)

Televízne noviny na Markíze dnes z vynoveného štúdia, takto vyzerala rekonštrukcia (FOTO) Foto: Markíza

Po takmer mesiaci a pol vysielania z provizórneho štúdia Telerána sa dnes 15. júla Televízne noviny vracajú do svojich pôvodných priestorov v rámci budovy televízie Markíza. V spravodajskom štúdiu televízie Markíza prebiehali už viac ako mesiac rekonštrukčné práce s cieľom viac zmodernizovať jeho technologické vybavenie.

„S modernizovaným spravodajským štúdiom sme práve včas a najlepšie pripravení na týždne pred predčasnými parlamentnými voľbami, ku ktorým tradične chystáme v rámci spravodajstva a publicistiky bohatý sprievodný program,“ povedal Matthias Settele, generálny riaditeľ TV Markíza.

 Foto: Markíza

Foto: Markíza

„Po rekonštrukcii štúdia Televíznych novín máme väčšie plazmy, zlepšila sa žiarivosť aj osvetlenie a, v neposlednom rade, výsledkom je aj lepšie kameramanské snímanie moderátorov. Myslím si, že štúdio Televíznych novín je aktuálne na vysokej úrovni a nasledujeme súčasné trendy,“ zhodnotil Henrich Krejča, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky TV Markíza.

Z priestorov vynoveného štúdia budú opäť vysielané spravodajské relácie Televízne noviny 12, Prvé Televízne noviny a Televízne noviny, magazín Reflex a po skončení letnej prestávky od 20. augusta 2023 aj politická diskusná relácia Na telo.

Vynovené štúdio Foto: Markíza