RTVS chystá vlastný seriál Tajné životy, poznáme podrobnosti

RTVS chystá vlastný seriál Tajné životy, poznáme podrobnosti

RTVS po Kolonáde natáča ďalší vlastný seriál. Objavia sa v ňom mnohí známi herci, niektorí z konkurenčného Búrlivého vína či Paneláku.

 

 

„Seriál je vo vývoji už od minulého roku, paralelne s Kolonádou, čo je pozitívum, pretože pri ňom bolo viac času na prípravu, scenár, realizáciu," povedal pre Omédiách.com programový riaditeľ RTVS Tibor Búza.

Režisérom dramatického seriálu o osudoch ľudí hľadajúcich nový začiatok je Ján Sebechlebský, ktorý stál napríklad za Kriminálkou Staré mesto.

„Je to príbeh z azylového domu pre ženy a deti. Napriek tomu nie je koncipovaný ako ťažký dramatický seriál, ale sú tam aj prvky, ktoré príbeh odľahčujú," povedal Búza. V seriáli sa prelínajú príbehy pracovníkov domova a niekoľkých žien, ktoré prišli z rôznych prostredí.

Hlavnou postavou je štyridsiatnička Eva (hrá ju Zuzana Mauréry), obetavá riaditeľka azylového domu, ktorá zvádza boj medzi prílišným nasadením v práci a nepochopením vlastnej rodiny, ktorá sa jej v dôsledku zanedbávania rozpadáva. Jej manžela Juraja hrá Vlado Kobielsky. Azylový dom vedie s verným kolegom Martinom (30), ku ktorému ju púta viac než len profesionálny vzťah.

Odporúčame aj: RTVS chystá Kolonádu 2 a Milujem Slovensko 2

Keď do azylového domu príde psychicky týraná Linda (27), nielenže skomplikuje vzťah medzi Evou a Martinom, ale svojou prítomnosťou aj ohrozí samotnú existenciu azylového domu. V dome sa stretáva s tromi veľmi odlišnými ženami: fyzicky týranou Máriou (55), Rómkou s nebezpečným tajomstvom Džesikou (19), ktorú hrá Vanessa Šarköziová, a citovo vyprahnutou učiteľkou Táňou (45). Všetky štyri ženy tu budú musieť za pomoci Evy a personálu azylového domu, ale aj za pomoci jedna druhej, odhaliť temné tajomstvá, prekonať staré traumy a uchopiť svoje druhé šance na šťastnejší život.

 

V seriáli bude hrať aj Soňa Valentová, Anna Javorková, Szidi Tobias, Ján Greššo, František Kovár, Anna Šišková, Lenka Košická, Kristína Farkašovská, Ondrej Daniš, Peter Kočiš, Gabriela Marcinková a ďalší.
Seriál sa bude natáčať v reálnych lokalitách a aj v štúdiu. Hotový by mal byť na jeseň. RTVS sa ešte nerozhodla, kedy ho dá do vysielania.
Seriál je určený pre ženy všetkých vekových kategórií ale aj pre mužov, ktorých zaujíma nazrieť do intímneho sveta žien.