Štvrtá séria Búrlivého vína prináša niekoľko zmien

Štvrtá séria Búrlivého vína prináša niekoľko zmien

Nová séria štartuje už v lete - 18. augusta.

 

 

Búrlivé víno je najsledovanejším seriálom televízie Markíza aj aktuálne na televíznom trhu. Markíza pokračuje aj na jeseň v jeho vysielaní a to v nezmenenom čase, seriál bude jeden z hlavných formátov jej prime-timu.

V štvrtej sérii Búrlivého vína prináša televízia viacero noviniek. Pribudnú nové tváre, medzi ktorýmu bude Zdena Studenková a Erika Havasi. Studenková sa predstaví v úlohe lekárky Adely Luteránovej, odborníčky na ženskú reprodukciu, ktorá sa na Slovensko vracia po dlhých rokoch života v Nemecku.

Mladá herečka Erika Havasi sa predstaví v úlohe Editky, sekretárky primátora Vínneho.

Naopak, niektoré postavy zo seriálu zmiznú, ktoré televízia ich zatiaľ neprezradila. Seriál sa natáča aj v nových priestoroch. V ateliéri vznikne napríklad bývanie pre postavu Karin (Barbora Švidraňová) a natáčať sa bude aj na nábreží Dunaja.

Foto: Markíza

Tvorcovia pripravili nové dejové linky: Na konci tretej série prišlo Búrlivé víno o svoju hlavnú negatívnu postavu Eugena Baxu. „Ten po sebe zanechal viac tajomstiev ako by sa mohlo zdať. Konečne sa totiž ukáže, aké boli jeho skutočné zámery s vinicami, ako aj to, čo ho celé roky robilo "nedotknuteľným". Tieto materiály sa však neocitnú v správnych rukách... Okrem toho sa ukáže, že svoje ťarchy z minulosti si so sebou nosia celé desaťročia aj postavy, o ktorých by sme to doteraz vôbec nepovedali. No a potom je tu motív lásky- diváci uvidia, či si k sebe opäť nájdu cestu hlavní hrdinovia Nina a Martin. Isté je len to, že osudovú lásku netreba ignorovať," avizuje televízia.

O čom bude prvá časť:

Nina sa vracia z dvojmesačného liečebného pobytu. Rita si užíva post riaditeľky nemocnice, navrhne Michalovi miesto primára neurochirurgie. Michal sa rozhodne zostať na Slovensku a vziať strýka k sebe. Dúfa, že sa jedného dňa preberie. Ivan sa rozhodol kandidovať na post starostu vo Vínnom.