UPC má päť nových staníc

UPC má päť nových staníc

Spoločnosť UPC Broadband Slovakia pridala do programovej ponuky digitálnej káblovej televízie 5 nových televíznych staníc.


Ide o detské stanice Nickelodeon, Nickelodeon HD a Nick Jr., zábavnú stanicu Comedy Central Extra a hudobnú MTV Live HD. Po tomto rozšírení ponúka UPC DIGITAL takmer 160 televíznych staníc všetkých žánrov, vrátane 26 staníc v HD kvalite.

• Nickelodeon detský program, prináša napríklad seriály Spongebob, Tučniaci z Madagaskaru, Kung Fu Panda, Avatar: legenda o Aangovi, Big Time Rush a mnoho ďalších
• Nickelodeon HD ponúka vysielanie tejto stanice vo vysokom rozlíšení
• Nick Jr. je detská stanica určená deťom predškolského veku, ktoré zoznamuje so svetom prostredníctvom rôznych postavičiek a zvieratiek
• Comedy Central Extra komediálna televízna stania, vysiela 24 hodín denne v originálnom znení s titulkami
• MTV Live HD je hudobná stanica ponúkajúca hudobné videá hviezd súčasnej populárnej hudby, zábavné programy, ako i priame prenosy a záznamy z koncertov a hudobných festivalov.

Všetky novo zaradené stanice sa stávajú súčasťou balíčka PLUS, ktorý obsahuje spolu 19 programov, a diváci ich nájdu na kanálových pozíciách s označením Rezerva č. 20 až 24.
V ponuke UPC je aktuálne 9 programov určených pre deti.