Markíza štartuje nový seriál Kukučka. Prinášame podrobnosti

Markíza štartuje nový seriál Kukučka. Prinášame podrobnosti Foto: Markíza

Televízia Markíza avizuje štart nového seriálu.

 

 

Televízia sa chystá opäť vysielať nový dlhodobý seriál, akým bol donedávna Chlapi neplačú.

Kukučka je príbeh o rodine vo všetkých jej podobách a o hodnotách, ktoré ctí.

"Nový denný seriál Kukučka divákov zavedie do malebného kraja, ktorý predstavuje všetko, čo si človek predstaví, keď počuje slovo domov. Je to miesto, kde sa vracia aj po dlhom odlúčení a vie, že tam patrí. Miesto, kde cítiť vôňu chleba," píše televízia.

O čom bude seriál?

Matúš Kvietik Je mladý, bohatý a úspešný. Mary Havranová je vášnivá, odvážna a láskavá. Každý z nich je z iného sveta a napriek tomu cítia, že k sebe patria. Cesta k láske býva len zriedka jednoduchá. Ale aj v tom najideálnejšom svete existujú ľudia, ktorí ubližujú... „Juraj je chlapec z bohatej rodiny. Je racionálny a pristupuje k problémom s chladnou hlavou. Avšak hormóny v ňom vyvolajú len známy pocit blaženosti, ktorý nazývame láska a vtedy ide rozum bokom.

Udalosti, ktorým budú spolu s Táňou čeliť, však odhalia aj jeho razantnú stránku a ukážu ho ako muža, ktorý má odvahu bojovať za to, čomu verí," povedal o svojej postave predstaviteľ Juraja, Matúš Kvietik, ktorého ste si mohli všimnúť už v našom seriáli Doktori.

A aká je Táňa? „Skoro ako ja, sme si veľmi podobné. Keď sme pred nakrúcaním absolvovali sériu stretnutí s režisérom, povedala som, že Táňa je skoro ako ja. Často uvažujem nad tým, v ktorých situáciách by som sa zachovala rovnako, a v ktorých, zasa inak. Je úžasné, že si Táňu môžem vytvárať a spoznávať ju," prezradila o svojej postave Mary Havranová.

Markíza už vysiela prvé upútavky a avizuje, že na obrazovke bude čoskoro. Presný termín nezverejnila, no je pravdepodobné, že ho nasadí už v druhej polovici augusta.

Nový seriál už máí aj svoju podstránku kukucka.markiza.sk.

V seriáli, z prostredia pekárov, sa objaví Alexander Bárta v hlavnej úlohe, Anna Šišková, Roman Luknár, Ľubo Roman, Maroš Kramár a ďalší slovenskí herci. "Po Búrlivom víne som si dal ročnú prestávku a teším sa, že po zápornej postave, ktorú som tam hral, v novom seriáli Kukučka stvárnim postavu s kladným charakterom," povedal Kramár. Nakrúcalo sa na Slovensku aj v zahraničí.

Kto je kto v seriáli Kukučka:

Táňa Jablonská (Mary Havranová) Mladá žena, ktorá je ochotná bojovať za svoje presvedčenie bez ohľadu na to, akú cenu za to bude musieť ona sama zaplatiť. Miluje svoju rodinu a nevie si predstaviť svoj život niekde ďaleko od nich. Spolu s rodičmi, ujom a mladšou sestrou pracuje v rodinnom penzióne Jablonka. Má rada prírodu, nádherne spieva a veľa času trávi s deťmi svojho strýka Miloša – Duškom a Radkou. Jej život plynie pokojne až do okamihu, kedy stretne Juraja a osudovo sa doňho zamiluje.

Juraj Baumann (Matúš Kvietik) je typický mladík z „veľkého sveta" – talentovaný lekár, úspešný a sebavedomý. Po smrti mamy prichádza na Slovensko odhaliť tajomstvo, ktoré mu naznačovala len pár minút pred smrťou. Avšak to, čo malo byť pôvodne len niekoľkodňovou cestou, sa zmení vo chvíli, keď prvýkrát uvidí Táňu. Mladík, ktorý dovtedy trávil čas len v práci a na večierkoch plných modeliek, odrazu zisťuje, že skutočná láska je oveľa cennejšia.

Jozef Jablonský (Roman Luknár) Otec, akého by chcel každý z nás – starostlivý, chápavý, zásadový. S manželkou Maruškou majú nádherný láskyplný vzťah a chvíľami ešte stále pôsobia ako zamilovaní školáci. Vychovali dve krásne dcéry – Táňu a Lenku - a v pôvabnej dedinke vybudovali krásny penzión Jablonka, ktorý sa teraz snažia odkúpiť od nových majiteľov pozemku. Celé roky však aj ukrýva tajomstvo, na ktoré chcel navždy zabudnúť.

Maruška Jablonská (Anna Šišková) je skutočným srdcom Jablonky. Je matka, o akých sa píšu knihy, a zároveň skvelá manželka. Jozefa a svoje dcéry podporuje zo všetkých síl. Má dvoch bratov, pre ktorých je tu za každých okolností, a je to práve ona, kto drží „súrodencov Paludovcov" ako tak pokope. Tajomstvo, ktoré s Jozefom chránili, však môže vyplávať na povrch.

Miloš Paluda (Alexander Bárta) Po smrti milovanej ženy Evy sa Miloš úplne zrútil a dlho to vyzeralo, že jeho dve deti – Radka a Duško – stratia ešte aj otca. Nebyť rodiny jeho sestry Marušky, pravdepodobne by sa tak aj stalo. Cesta k „normálnemu" životu však nebude ľahká. Otec, ktorý sa sám stará o dve malé deti, stále cíti, ako veľmi potrebujú mamu. On sám sa ale lásky príliš bojí.

Vasiľ Práger (Ľubo Roman) Nekorunovaný vládca, ktorý z pozadia ovplyvňuje životy mnohých. Úspešný podnikateľ, ktorý pozná každého a zariadi čokoľvek. Muž, ktorý túžil po dedičovi „po meči", ale dočkal sa len dcéry a napriek tomu, aká ju úspešná, je to v jeho očiach stále „len" žena. Aj on však zažil v živote odmietnutia, ktoré z neho spravili ešte krutejšieho človeka, akým bol dovtedy.

Titulnú pieseň k seriálu Kukučka naspieval Elán

 

 

Táňa Jablonská (Mary Havranová)

Mladá žena, ktorá je ochotná bojovať za svoje presvedčenie.

Krásna, vášnivá, oddaná, taká je Táňa Jablonská. Mladá žena, ktorá je ochotná bojovať za svoje presvedčenie bez ohľadu na to, akú cenu za to bude musieť ona sama zaplatiť. Miluje svoju rodinu a nevie si predstaviť svoj život niekde ďaleko od nich. Spolu s rodičmi, ujom a mladšou sestrou pracuje v rodinnom penzióne Jablonka. Má rada prírodu, nádherne spieva a veľa času trávi s deťmi svojho strýka Miloša – Duškom a Radkou. Jej život plynie pokojne až do okamihu, kedy stretne Juraja a osudovo sa doňho zamiluje. V tom okamihu však ešte ani sama netuší, čo všetko sa v jej živote zmení...