Pod JOJ Media House nepatria len televízie

Pod JOJ Media House nepatria len televízie

Čo všetko patrí pod krídla JOJ Media House?  V správe pre biznis partnerov sa JOJ Media House pochválila, že už vstúpila už aj na rádiový trh.

 

 

 

Spoločnosť JOJ Media House vznikla v roku 2010, jej predsedom predstavenstva je Richard Flimel, bývalý generálny riaditeľ JOJ, ktorý prišiel do televízie v roku 2007, keď J&T prostredníctvom spoločnosti J&T Media Enterprises kúpila vysielaciu spoločnosť od Grafobalu Ivana Kmotríka. Od vtedy sa okolo JOJ vytvoril vplyvný mediálny dom JOJ Media House, do ktorého už roky nepatria len televízie - ale aj reklamné spoločnosti, weby a najnovšie aj rádiá.

99,90% akcií JOJ Media House vlastní cyperská spoločnosť TV JOJ L.P. a 0,1 percent vlastní Richard Flimel. Generálnym partnerom v štruktúre TV JOJ L.P. je cyperská spoločnosť HERNADO LIMITED vlastnená Flimelom.

Televízie

JOJ Media Huse kontroluje televíziu JOJ a jej sesterské televízie PLUS, WAU, SENZI a platenú detskú stanicu RIK. Je 100 akcionárom spoločnosti Slovenská produkčná, ktorá vlastní spoločnosť MAC TV a tej patria licencie na spomínané televízne stanice.

Prostredníctvom spoločnosti Doneal (kde má 100%) je vlastníkom licencie na vysielanie televíznych kanálov JOJ, PLUS V Českej republike.

Rádiá

JOJ Media House sa nedávno stala 100% vlastníkom spoločnosti HARAD podnikateľa Ladislava Reháka. Prostredníctvom tejto spoločnosti vlastní 100% podiel v spoločnosti Radio Sevices. Je to servisná organizácia, ktorá poskytuje služby trom rádiám. Zabezpečuje vysielanie, programu aj predaj reklamného priestoru.

V súčasnosti patria do portfólia tieto spoločnosti:
TAM ART PRODUCTIONS, s.r.o. – držiteľ licencie na vysielanie rádia JEMNÉ
CORPORATE LEGAL, s.r.o. ‐ držiteľ licencie na vysielanie rádia VLNA
GES Slovakia, s.r.o ‐ držiteľ licencie na vysielanie rádia ANTENA ROCK

 

Odporúčame aj: Blog Miroslavy Kernovej: Ako to je s J&T, televíziami a rádiami?

Weby

Súčasťou aktivít JOJ Media House je prevádzkovanie internetových domén prostredníctvom spoločnosti MAC TV, s.r.o.: joj.sk, plus.sk, wau.sk, senzi.sk, huste.sk, noviny .sk, topstar.sk, tipsportextraliga.sk., premuza.sk, prezenu.sk, jojsport.sk.

Vonkajšia a prepravná reklama

Spoločnosť JOJ Media House, a.s. podniká na trhu vonkajšej reklamy prostredníctvom skupiny podnikov Akzent BigBoard. V súčasnosti je skupina trhovým lídrom s odhadovaným trhovým podielom 47%.

Na trhu vonkajšej reklamy podniká spoločnosť JOJ Media House, a.s. prostredníctvom skupiny Akzent BigBoard. V súčasnosti je skupina Akzent BigBoard najväčšou spoločnosťou na trhu vonkajšej reklamy v Slovenskej republike.

Na trhu vonkajšej reklamy v ČR podniká JOJ Media House, a.s. prostredníctvom skupiny spoločnosti BigBoard Praha, tá je jednotkou na trhu vonkajšej reklamy s trhovým podielom 58%.

Na rakúskom trhu spoločnosť JOJ Media House podniká prostredníctvom spoločnosti EPAMEDIA – EUROPÄISCHE PLAKAT -UND AUSSEN MEDIEN GMBH, ktorá patrí k lídrom na trhu vonkajšej reklamy s dhadovaným podielom vo výške 40%.