Po boku extrémistov rečnil aj bývalý moderátor a člen vedenia Markízy

Po boku extrémistov rečnil aj bývalý moderátor a člen vedenia Markízy Reprofoto Markíza

V minulosti bol moderátorom hlavnej politickej diskusnej relácie Sito, šéfom publicistiky aj šéfom vydavateľstva Pavla Ruska, či hovorcom Jirka Malchárka. Dnes reční na tribúne s extrémistami.

 


Na proteste proti islamizmu, ktorý sa konal cez víkend v Bratislave, na tribúne prehovoril aj bývalý moderátor televízie Markíza Robert Beňo. Vystúpil pred davom, kde mali prevahu hlúčiky mužov v tmavom oblečení s vyholenými hlavami a vlajkami Naše Slovensko či transparentami s nápismi Za Boha a za národ.

 

Podľa dnes24.sk Beňo na tribúne povedal, že v dave nevidí žiadnych extrémistov a bude presadzovať referendum za to, či tu chceme alebo nechceme imigrantov.

Robert Beňo, ktorý je dnes predsedom strany Priama demokracia, bol nielen moderátorom politickej diskusnej relácie Sito, či zábavnej Sedem s.r.o., ale aj riaditeľom publicistiky Markízy a riaditeľom Centra umeleckej tvorby Markízy. Bol riaditeľom vydavateľstva Národnej obrody, či šéfom marketingu SND. Kandidoval už za viacero politických strán, napríklad aj za stranu Most-Híd, ale bol aj hovorcom na ministerstve hospodárstva za Jirka Malchárka.

Odporúčame aj: Farkašovský a Beňo nezískali spolu vo voľbách ani tisíc hlasov

Okrem Beňa rečnil napríklad aj lekár Peter Lipták, ktorý obhajoval prijímanie darov od pacientov, Peter Puškár zo strany Právo a Spravodlivosť či nacionalista Marián Magát.