Vznikli nové reality show: Súťaž spevákov v sprche, súboj matky a budúcej svokry a ďalšie

Vznikli nové reality show: Súťaž spevákov v sprche, súboj matky a budúcej svokry a ďalšie Reprofoto

Súťaž spevákov v sprche, súboj matky a budúce svokry o výber šiat pre nevestu alebo súboj tučných ľudí o to, čo najväčšiu stratu nadbytočných kilogramov. Medzinárodný veľtrh audiovizuálnych programov (Mipcom) vo francúzskom letovisku Cannes predstavil novinky, ktoré sú v ponuke pre televízie.

„Kto si myslel, že už v televízii videl to najhoršie, ten sa mýli," zhodnotila ponuku spravodajkyňa francúzskeho servera 20minutes.fr, ktorá je na veľtrhu.

Izraelská spoločnosť Armoza Formats prišla s reláciou The Frame. Stretne sa v nej osem párov. Každý z nich nakrúca doma webkamera, pričom páry sa počas piatich týždňov nesmú dostať z jej dosahu. Víťazovi reality show produkcie sľubuje milión dolárov.

Španielska spoločnosť Secuoya zas posiela súťažiacich pod vodu. Deväť amatérov oblečených v plavkách a stojacich pod sprchou v priehľadnej kabíne má za úlohu spievať pod tečúcou vodou. Diváci hodnotia ich výkon prostredníctvom mobilnej aplikácie a zároveň tým nastavujú teplotu vody. Ak je studená, spevák ide z kola von a zmizne v pare, ak je voda naopak teplejšia, dvere kabíny sa otvoria, súťažiaci sa oblečie a pokračuje v speve na pódiu.

Who will dress the bride (Kto oblečie nevestu) je názov relácie, ktorú ponúka talianska spoločnosť Mediaset Distribution. Je to súboj medzi matkou nevesty a budúcou svokrou v tom, kto pre nevestu nájde čo najbombastickejšie šaty, ktoré jej zároveň čo najlepšie sadnú. Každá zo žien môže priniesť trojakú róbu a víťazka získa právo obliecť nevestu.

Američania z GRB Entertainment zas využívajú zmienky o jedle na internete. Príliš prísni foodkritici, ktorí "natrú" nejakú reštauráciu, budú musieť sami pripraviť a servírovať príslušný pokrm šéfkuchárom, okrem iného aj tým z kritizovaného podniku.

Svojho nepriateľa budú vážiť súťažiaci v reality šou Weighing up the enemy britskej spoločnosti all3media. Dvaja chudnúci kandidáti, ktorí nemajú nič spoločné (napríklad lovec verzus ochranca zvierat), budú súťažiť v tom, kto schudne viac. Ten, kto zhodí menej kilogramov, musí víťazovi zaplatiť veľkú sumu. "Všimnite si geniálny nápad produkčnej spoločnosti: tisíce eur výhercovi nemusí vyplácať televízia," uzatvára 20minutes.fr.