Zimná verzia šou Vo štvorici po Slovensku prichádza skôr

Zimná verzia šou Vo štvorici po Slovensku prichádza skôr Foto: Markíza


Televízia Markíza vracia na obrazovku zábavnú reláciu Vo štvorici po Slovensku vlakom.

 

 

V relácii sa objaví štvorica hercov Robo Jakab, Juraj Kemka, Lukáš Latinák a Marián Miezga.

Je to tretie pokračovanie relácie, na prvej v roku 2012  spolupracovala Slovenská agentúra cestovného ruchu, na druhej v lete minulého roka Železničná spoločnosť Slovensko. Nová relácia mala odštartovať druhý januárový týždeň, televízia zmenila plány, podobne ako pri iných reláciách, a s novinkou prichádza skôr - v utorok 5. januára o 21:50.

Viac: Markíza nečakane mení program - Búrlivé víno aj nové relácie začínajú skôr

Herci budú opäť cestovať vlakom, ale v zime. Cestovať budú naprieč Slovenskom - od najnižšieho bodu po najvyšší.

V minulosti cestovali - od západného po východný koniec republiky. Scenáristi seriálu im vopred nedali žiadnu informáciu o plánovanej trase ani nebezpečenstvách, ktoré ich môžu stretnúť. Štvorica bola rozdelená na modrý a červený tím, na cestách hľadali indície alebo GPS súradnice, ktoré im naznačili kadiaľ ísť. Reláciu pre Markízu vyrábala spoločnosť Noemo Daniela Dangla.

Na rozdiel od minulých sérií, táto najnovšia bude mať aj charitatívny charakter. "Naša štvorka bude tento raz svojím putovaním po Slovensku aj pomáhať. Za každú disciplínu môžu získať sto bodov, ktoré sa zmenia na sto eur a pôjdu na pomoc detičkám s ťažkým životným osudom, ktoré pomoc naozaj potrebujú. Charitatívnu časť zastrešuje Nadácia Markíza," napísala Markíza.