Markíza chystá na námestiach špeciálne kamery, kde môžete nahrať odkaz politikom

Markíza chystá na námestiach špeciálne kamery, kde môžete nahrať odkaz politikom ILustr. foto: Markíza

Televízia chystá špeciálne reportáže z celého Slovenska.


Redaktori Televíznych novín Markízy – Michal Kovačič, Rado Igaz, Lukáš Zuzelka, Viktor Vincze a Danica Kleinová dnes vyrazili na špeciálnych autách na cestu po Slovensku, postupne do 25. februára navštívia všetky regióny Slovenska.

Začínať budú na východe Slovenska, na Dolnom Zemplíne a postupne prejdú až do Bratislavy a na Záhorie. „Celkovo odvysielame dvadsaťjeden reportáží, v ktorých zmapujeme život ľudí v 25 „tradičných" regiónoch Slovenska. Reportáže budú zamerané predovšetkým na potreby a postrehy obyvateľov, čo vidia ako pozitíva v regióne, v ktorom žijú a naopak, čo ich v ich regióne najviac trápi, čo by radi zmenili a hlavne, čo očakávajú od politikov, ktorí vyhrajú blížiace sa voľby," píše v tlačovej správe televízia Markíza.

Priestor vo vysielaní dostanú aj bežní obyvatelia regiónov Slovenska, ktorí na námestiach väčších miest môžu do pripravených kamier adresovať svoje krátke odkazy politikom budúcej vlády. „O mieste a čase priestoru na „vox populi" bude Markíza divákov informovať v Televíznych novinách a na tvnoviny.sk vždy už deň vopred," píše televízia v tlačovej správe.

Foto: Markíza

V každom regióne strávia redaktori dva dni. Do Televíznych novín sa prihlásia v živom vstupe, v ktorom divákom priblížia získané informácie a na druhý deň bude odvysielaná reportáž, ktorú v danom regióne nakrútia. Príspevky budú pripravovať aj do vysielania Telerána a spolupracovať budú aj s portálom tvnoviny.sk, kde bude zaznamenávaná celá trasa výjazdov a jednotlivé reportáže.