HBO Comedy od jari nahradí nový kanál HBO 3

HBO Comedy od jari nahradí nový kanál HBO 3 Foto: HBO

Spoločnosť HBO Europe od 21. marca čiastočne mení svoje vysielacie kanály v strednej a východnej Európe vrátane Slovenska.

Doterajší kanál HBO Comedy nahradí nový kanál HBO3. Všetky tri kanály, HBO, HBO2 a HBO3, budú vysielať 24 hodín denne. Firma to dnes uviedla v tlačovej správe.

Kanál HBO sa zameria na premiéry z vlastnej i medzinárodnej originálnej produkcie vrátane dramatických a komediálnych seriálov, amerických dokumentov a najnovších hollywoodskych trhákov. Všetky seriály z produkcie HBO budú vysielané paralelne s premiérou v USA.

HBO2 má priniesť zábavu pre celú rodinu v ponuke budú filmy aj televízne seriály. Denné vysielanie zahrnie komédie, relácie pre celú rodinu a deti, v nočnom vysielaní si diváci budú môcť vybrať z drám, komédií, thrillerov, akčných filmov alebo hororov.

Nový kanál HBO3, donedávna známy ako HBO Comedy, sa teraz predstaví ako program obsahovo zameraný na pôvodnú seriálovú tvorbu HBO. Ponúkne seriály ako sú Rím, soprán, Vincentov svet, Sladký život alebo Mamon.

Spoločnosť HBO Europe ponúka svojim predplatiteľom obsah v 19 krajinách Európy. Základné a prémiové kanály HBO sú dostupné v Maďarsku, Českej republike, na Slovensku, v Poľsku, Rumunsku, Bulharsku, Moldavsku, Slovinsku, Chorvátsku, Srbsku, Bosne a Hercegovine, Kosove, Čiernej Hore a Macedónsku.