Markíza chystá mimoriadnu diskusnú reláciu s víťazmi volieb

Markíza chystá mimoriadnu diskusnú reláciu s víťazmi volieb Foto: Markíza

Hoci už je niekoľko dní po voľbách, Markíza sa rozhodla dostať lídrov strán, ktoré sa dostali do parlamentu, pred kamery opäť.

 

 

"Slovensko má za sebou parlamentné voľby, dôležité otázky však ešte iba prichádzajú. Ako bude vyzerať nová vláda? Vydrží, alebo nás čakajú predčasné voľby? A ako ovplyvnia chod krajiny nováčikovia, ale aj extrémisti v parlamente?
Tieto a mnohé ďalšie otázky, týkajúce sa povolebného vývoja a zostavovania novej vlády, položia moderátori Zlatica Puškárová a Michal Kovačič zástupcom všetkých ôsmich politických strán," píše v tlačovej správe Markíza.

Odporúčame aj: V O 5 minút 12 sa stretnú len niektorí lídri

Diskusiu chystá na nedeľu 13. marca o 11:15 v diskusnom programe s názvom Mimoriadna relácia - Víťazi volieb.

Odporúčame aj: Memo 98: TA3 slúži pred voľbami ako ľahké a nekonfrontačné PR vlády

"Situácia v celej spoločnosti je veľmi napätá a nejasná, myslím si, že niet človeka, ktorého by nezaujímal ďalší vývoj na politickej scéne. Aj túto nedeľu sme preto pozvali do štúdia všetkých osem lídrov nových parlamentných strán, aby sme divákom sprostredkovali čo najväčšie množstvo informácií o tom, kedy bude zostavená nová vláda a v akom zložení," povedal Henrich Krejča, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky skupiny Markíza.