Markíza bude chodiť po rodinách a bude radiť

Markíza bude chodiť po rodinách a bude radiť

Televízia Markíza si v porovnaní s konkurenciou necháva január na oddych. Novinky bude nasadzovať postupne. Až v troch reláciách bude chodiť po rodinách.

 

 

Búrlivé víno a Chlapi neplačú majú na začiatku roka pauzu. Premiérové časti oboch seriálov sa vrátia konca januára. Namiesto Chlapi neplačú vysiela Markíza pred správami už niekoľkonásobné reprízy starého seriálu Susedia.

Novinkou, ktorá sa vo vysielaní objaví už 7. januára, je reality šou Svokra. Vysielať sa bude každý utorok a štvrtok o 21:35. Ústrednou postavou je speváčka Gizela Oňová, ktorá priamo v rodinách, ktoré majú problémy, bude radiť. „Jazdí po Slovensku. Navštevuje problémové rodiny, ktoré z rôznych dôvodov volajú o pomoc skúsenej ženy. Bude riešiť problémy ako neporiadok, finančné starosti, lenivý manžel, neporiadne deti.... Počas niekoľkých dní bude najprv sledovať a neskôr dohovárať a vysvetľovať obom manželom, ako na vec," píše televízia.

Na obrazovku sa od 7. januára vráti aj relácia Zámena manželiek (každý utorok a štvrtok o 20:30) a od druhej polovice januára Rodinné prípady - séria dramatických skutočných príbehov slovenských rodín, ktorý už natočila pred rokom a po jednom diely ho minulý rok stiahla.

Relácia Reflex má pauzu, vráti sa na konci januára. Naopak, nevráti sa už Modré z neba.

Aj Markíza prinesie nový vlastný seriál s pracovným názvom Doktori, ktorý sa odohráva v prostredí kardiocentra. Kedy presne sa objaví na obrazovke, zatiaľ televízia neprezradila. Televízia sľubuje „emočne vypäté, dramaticky dôsledne vygradované príbehy o živote a smrti, o láske, v ktorých záchrana ľudského života je vždy aj o tom, čím všetkým nás aj ten najobyčajnejší život môže prekvapiť." Základným príbehom je vzťah hlavných postáv – kardiologičky Kláry a kardiochirurga Tomáša.
Ona by rada liečila a opatrovala, on by najradšej do všetkého rezal a prešíval. Nespája ich nič, okrem napätia a vzájomnej nevraživosti. Nebolo to vždy tak: Tomáš a Klára, boli ako študenti milencami.

Ťažiskovým formátom novej sezóny bude Hlas Česko Slovenska, ktorý štartuje v marci.

Odporúčame aj: JOJ a Markíza budú opäť bojovať s podobnými formátmi. Ich šéfom sa to nepáči

V televízii sa už chystajú aj na ZOH v Soči, Markíza totiž prvýkrát získala vysielacie práva na hokej. Od 12. do 23. februára 2014 odvysiela všetkých 30 zápasov hokejového turnaja. „Všetky zápasy divákom ponúkneme v HD kvalite s komentárom priamo zo štadiónov v Soči." Divácky najatraktívnejšie zápasy slovenskej hokejovej reprezentácie budú na Markíze, ostatné na Dajto.