Seriál JOJ Divoké kone sa natáčal na ranči u Lexu. Prinášame podrobnosti

Seriál JOJ Divoké kone sa natáčal na ranči u Lexu. Prinášame podrobnosti

V pondelok 5. januára štartuje televízia JOJ s novým denným seriálom, ktorý nasadzuje proti Burlivému vínu a je za ním producentka, ktorá stala za seriálom na Markíze.

 

 

 

Seriál sa natáčal aj v areáli penziónu Rozalka, ktorý patrí Ivanovi Lexovi, bývalému šéfovi SIS za vlády Vladimíra Mečiara. Televízia mala aj súťaž pre divákov, kde víťaz pôjde navštíviť Lexov areál.

"V okolí Bratislavy, kde máme filmový ateliér aj zázemie pre hercov a štáb, nie je veľa rančov vhodných na filmovú výrobu s koňmi. Seriál, sa preto nakrúca vo viacerých lokalitách na Záhorí, v Miloslavove a využili sme aj priestory v Areáli zdravia Rozálka. Na FB stránke seriálu „Divoké kone" sme vyhlásili súťaž pre divákov, kde víťaz vyhrá zážitkovú jazdu na koni v Areáli zdravia Rozálka," povedala pre Omédiách.com PR manažérka TV JOJ Katarína Nosková.

Odporúčame aj: Pieseň k seriálu Divoké kone zložil Popovič, spieva známa speváčka

Romantický rodinný seriál natáčala televízia minulý rok a považuje ho za jeden z nosných formátov tohto roka.

Tvorivý tím vedie kreatívna producentka Danica Haláková, ktorá prišla z Markízy, stála napríklad za seriálmi Búrlivé víno či Chlapi neplačú. Výkonným producentom je Paľo Polner, režisérom Braňo Mišík.

Foto: JOJ

„Seriál má ambíciu byť vizuálne najkrajším a realizačne najvýpravnejším seriálom, aký sa na slovenskom televíznom trhu doteraz vysielal," tvrdí televízia. Ústredný romantický námet s prvkami dobrodružstva odhaľuje príbeh, ktorý sa odohráva v prostredí rozsiahleho statku uprostred Malých Karpát.

Odporúčame aj: RTVS má nový seriál - Tajné životy. Pozrite si podrobnosti

Kreatívna producentkou je Danica Haláková, režisérom Braňo Mišík a v seriáli hrajú napríklad Leopold Haverl, Anna Javorková, Ivan Romančík, Marko Igonda, Alena Ďuránová, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Pavel Višňovský, Eva Landlová, Robo Halák, Ivan Vojtek, Juraj Kemka, Martin Šalacha.

O čom je seriál: Utajený zločin z konca druhej svetovej vojny a sa odohráva v pozadí veľkej ságy zbohatlíckej rodiny Závodských a potomkov starého rodu Karpatských Nemcov - Holzmannovcov. Jeho postupné odhaľovanie tvorí spolu s láskou hlavnú dramatickú os príbehu. Odtajnenie prichádza až po rokoch a to vďaka láske vnuka majiteľa statku - Adama Závodského - a vnučky zavraždených Holzmannovcov - Hany. Príbeh, ktorého korene sú ukryté hlboko v temných vodách minulosti, sa odohráva dnes a jeho protagonisti sú nám všetkým povedomí.