Televízne noviny Markízy majú ďalšieho nového moderátora

Televízne noviny Markízy majú ďalšieho nového moderátora Foto: Markíza

V Televíznych novinách sú veľké zmeny. Z moderátorského tímu odchádza na istý čas kvôli materskej dovolenke Zlatica Puškárová. Tím moderátorov sa rozrastá o dvoch nových členov.

 

 

„Už čoskoro vám správy z domova aj zo zahraničia bude v Televíznych novinách prinášať Lenka Vavrinčíková, ktorú sme doteraz poznali ako moderátorku Počasia," oznámila televízia Markíza v januári. Vavrinčáková nie je jediná, ktorá doplní tím moderátorov spravodajskej relácie. Po Lenke Vavrinčíkovej mieri do hlavnej spravodajskej relácie Televízie Markíza aj redaktor a zabávač Viktor Vincze. Premiéru absolvuje po boku Márie Chrenekovej Pietrovej.

 Foto: Markíza

„Televízne noviny tak budú mať na určitý čas šesť moderátorov, ktorí sa budú striedať v rôznych kombináciách. Po odchode Zlatice Švajdovej Puškárovej na materskú dovolenku bude vo večernom spravodajstve rotovať päť moderátorov," oznámila televízia.

Vincze v Tvoja tvár znie povedome Foto: Markíza

Odporúčame aj: RTVS hľadá ľudí do spravodajstva

Viktor Vincze v roku 2015 ukončil štúdium na Fakulte práva na Paneurópskej vysokej škole. Päť rokov pôsobil ako moderátor v regionálnom rádiu Max v Nitre. Diváci ho na obrazovkách televízie Markíza vídajú od roku 2013, v spravodajskej relácii Televízne noviny sa ako redaktor venuje prevažne politickým témam. Dva roky bol moderátorom publicistickej relácie Reflex, od júna 2016 moderuje Prvé Televízne noviny. Vystupoval aj v zábavnej relácii Tvoja tvár znie povedome.