Kramár spolu s moderátorom nakladali v JOJ kapitánovi Dankovi

Kramár spolu s moderátorom nakladali v JOJ kapitánovi Dankovi Reprofoto JOJ

Predseda parlamentu Andrej Danko v minulosti kritizoval reláciu Nikto nie je dokonalý, nepáči sa mu. Vyzerá to, že tieto "sympatie" sú obojstranné.

 

 

„Nebudem pozerať relácie, ktoré stoja 20-tisíc eur a zosmiešňujú slovenský národ. Sú to šialené milióny, ktoré RTVS míňa na relácie, a zastane vám pri nich rozum. Považujem to za hádzanie peňazí do Dunaja," povedal Danko minulý rok v diskusii TA3. Tento rok už RTVS reláciu nevysiela. Tvorcovia relácie prešli na JOJ. V najnovšom vydaní sa stal predmetom zábavy práve Andrej Danko.

Do šéfa parlamentu ako novodobého „kapitána" sa pustil hosť relácie herec Maroš Kramár. Najprv si zaspomínal na časy, keď bol na vojne: „Náš kapitán na vojne vždycky hovoril: „Tak to, jak ste sa včera chovali, tak to bolo po fa..." Ten kapitán už zomrel, tak preto dali ten titulus druhému kapitánovi. Ten nový hovorí tiež také blbosti," začal Kramár.

Moderátor Marcel Forgáč pokračoval a dával si pozor, aby Danka priamo nemenoval: „Ten náš nový kapitán kandidát viet - s T na konci – sa bol v Neapole pozrieť na Hamšíka ako hrá," začal Forgač. Andrej Danko bol pred mesiacom v Španielsku pozrieť si zápas Ligy Majstrov, kde za Neapol hral aj slovenský futbalista Marek Hamšík, prítomný tam bol aj otec Hamšíka. „To je reálna situácia, o ktorej hovorím – Hamšíkovho otca sa (novinári) pýtali, že či nebol... za Marekom Hamšíkom aj v kabíne. A Hamšíkov otec povedal čarovnú vetu: „Nemám tú informáciu o tom, že by sa kapitáni stretli," povedal Forgáč.

„Máme my dobrých kapitánov," poznamenal Kramár. „Kto toto volí? Ja v mojich kruhoch nepoznám takých, čo toto volia," dodal Kramár, ktorý okrem kapitána spomínal aj na keľňu, čo je prezývka, ktorú mal svojho času niekdajší podpredseda parlamentu a stavbár Ján Ľupták.

Danka kritizoval Kramár aj nedávno na tlačovej besede pri premietaní filmu Únos v parlamente. Nepáčilo sa mu správanie Danka a povedal, že za svoje niekoľkomesačné pôsobenie v parlamente dal námet na film. „Ak sa to raz bude točiť, už teraz mi je ľúto toho herca, ktorý sa bude musieť učiť tie siahodlhé monológy o ničom a tie zvraty. Je to neskutočné," povedal Kramár.

Oslovili sme kanceláriu predsedu parlamentu o reakciu. Odmietli reagovať.