Prima natáča nový komediálny seriál Agrometal!

Prima natáča nový komediálny seriál Agrometal! Foto: Prima

 Televízia Prima natáča ďalší vlastný seriál.

 

Pod taktovkou režiséra Karola Janáka začal vznikať komediálny seriál z prostredia dediny s názvom Agrometal. Seriál bude plný originálnych a vtipných situácií, humorného zveličenia a zábavy, avizuje televízia.

Televízia do hlavných úloh obsadila Lukáša Příkazkého, Kristínu Leichtovú, Petra Stacha, Jaroslava Plesla, Matúša Rumla, Patríciu Pagáčovú, Ondreja Malého, Petra Čtvrtníčka, Andreu Růžičkovú, Milana Šteindlera a ďalších.

Osemdielny seriál Agrometal sa bude odohrávať vo fiktívnej českej dedinke Čertice. „Postava, ktorú hrám, má problém, pretože prešvihne výročie svadby. Na čerpacej stanici následne vidí plagát, ktorý informuje o súťaži amatérskych kapiel. Hlavným lákadlom je však to, že víťaz súťaže získa motorku. Lukynovi sa to zdá ako geniálny nápad a myslí si, že prípadná výhra by vyžehlila problémy s jeho manželkou,“ povedal Příkazky.

Jediný problém je, že Lukyn žiadnu kapelu nemá. Dokonca ani na nič nevie hrať. „Práca na tomto seriáli je veľká radosť, a to nielen preto, že režisérom je môj manžel Karel Janák. Máme super vtipný scenár a skvele fungujúce obsadenie. Diváci sa rozhodne majú na čo tešiť,“ hovorí producentka seriálu Romana Goščíková, ktorá v seriáli svojho muža stvárni aj jednu z komediálnych postáv. „Ja by som si prial, aby si tento seriál diváci hlavne užili. Mojou úlohou bolo osloviť široké publikum, aby si tam skrátka každý našiel to svoje, a veľmi dúfam, že sa nám to podarí,“ dodáva režisér Karel Janák.