Šéf skupiny Prima: Žiadna krv, žiadna dráma, žiadny stres

Šéf skupiny Prima: Žiadna krv, žiadna dráma, žiadny stres

Televízia Prima prinesie na jeseň tri nové seriály, zábavnú show, svadobnú reality show, talkshow o vzťahoch ale aj voľbu kráľovnej krásy.

Prvou novinkou bude dvanásťdielny seriál  Pálava – život zalitý sluncem, v ktorom pätica kamarátov prežije dobrodružstvo medzi vinicami na južnej Morave. Hlavné úlohy pätice kamarátov z vysokej školy stvárnili: Michal Isteník, Patrik Dergel, Pavla Dostálová, Jiří Panzner a Denisa Nesvačilová.

PálavaĎalšou novinkou je osemdielny seriál Hořký svět, o podnikateľoch, ktorí sa snažia rozbehnúť rodinný minipivovar.  Ústredný hrdina je Štefan Berka (Matúš Ruml). Rozbehnúť rodinný minipivovar mu budú pomáhať Berenika Kohoutová, Jakub Štáfek, Bolek Polívka či Eva Holubová.

Hořký svět
Treťou novinkou je seriál Dobré zprávy, ktorý je o dievčati z dediny, ktorá túži dobyť svet televízie. Nové príbehy aj zápletky potom prinesie ďalšia sezóna seriálu ZOO.

Prima aj nadchádzajúcu televíznu sezónu prinesie Česko Slovensko má talent, Máme radi Česko, Show Jana Krause, 7 pádů Honzy Dědka a Inkognito přibydou dvě novinky – Můj muž to dokáže a Den jak sen. 

Novinky na Prima COOL a Prima SHOW

Televízia prinesie napríklad improvizačnú show K.O.MICI, talkshow Miloša Pokorného Jednou jsi dole, jednou nahoře či program Bábovky a plechovky. Aká náročná je cesta k titulu najkrajšieho dievčaťa v ČR, diváci uvidia v show Česká Miss Essens. 

7 pádů Honzy Dědka

„Navýšili sme investície do pôvodnej vlastnej tvorby nielen na hlavnej stanici, ale aj na tematických kanáloch, a zakúpili licenciu na zábavnú show, ktorá je veľmi úspešná v mnohých európskych krajinách. Svojich divákov zavedieme na vinice, do rodinného pivovaru, ukážeme im zákulisie televízie, pobavíme ich súťažou celebrít v bizarných úlohách a necháme ich snívať pri skutočných svadbách. Žiadna krv, žiadna dráma, žiadny stres. Pokiaľ naša tohtoročná programová ponuka dokáže vniesť do českých domácností pohodu a zahnať jesenné chmúry, malo naše snaženie zmysel,“ povedal Marek Singer, generálny riaditeľ skupiny Prima.