House of Cards Česká televízia pre záujem divákov posúva na skoršiu hodinu

House of Cards Česká televízia pre záujem divákov posúva na skoršiu hodinu Foto: Netflix

Česká televízia sa rozhodla vyjsť v ústrety veľkému záujmu divákov o kultový americký seriál Dom z kariet (House of Cards) v hlavnom vysielacom čase.

 

 

Od budúceho dielu tak seriál pobeží na ČT2 nielen v stredu od 22:20, ale aj každý utorok od 21:00 (premiérovo), opäť na druhom programe, informuje televízia v tlačovej správe.

Odporúčame aj: Jeden z najlepších seriálov súčasnosti pôjde na RTVS

Foto: Netflix

Česká televízia získala vysielacie práva na tri série amerického seriálu, ktorý je jedným z najvýraznejších seriálových počinov posledných rokov. Od začiatku zbiera divácke i odborné televízne ceny, vrátane dvoch Zlatých glóbusov pre hlavných predstaviteľov Kevina Spaceyho a Robin Wright. Seriál, ktorý sleduje profesijný i osobný život straníckeho tajomníka Franka Underwood a odkrýva zákulisie najvyšších poschodí americkej politiky, vznikol podľa románu Michaela Dobbs, bývalého anglického konzervatívca a autora niekoľkých bestsellerov.

Odporúčame aj: ČT má na začiatok roka nachystané viaceré seriálové hity

Seriál Česká televízia vysiela s duálnou zvukovou stopou, diváci so satelitným príjmom ho tak môžu sledovať ako v dabovanej verzii, tak aj v pôvodnom znení s titulkami. Seriál bol pre voľné šírenie distribútorom uvoľnený až v januári tohto roku.

Sledujte nás na facebookovej stránke, ktorá prináša správy hlavne z diania v médiách v ČR:

 

House of Cards Česká televízia pre záujem divákov posúva na skoršiu hodinu

Česká televízia sa rozhodla vyjsť v ústrety veľkému záujmu divákov o sledovaní kultového amerického seriálu Dom z kariet (House of Cards) v hlavnom vysielacom čase.

Od budúceho dielu tak seriál pobeží na ČT2 nielen v stredu od 22:20, ale novo aj každý utorok od 21:00 (premiérovo), opäť na druhom programe, informuje televízia v tlačovej správe.

Česká televízia získala vysielacie práva na tri série Dom z kariet, ktorý je jedným z najvýraznejších seriálových počinov posledných rokov. Od začiatku zbiera divácke i odborné televízne ceny, vrátane dvoch Zlatých glóbusov pre hlavných predstaviteľov Kevina Spaceyho a Robin Wright. Seriál, ktorý sleduje profesijný i osobný život straníckeho tajomníka Franka Underwood a odkrýva zákulisie najvyšších poschodí americkej politiky, vznikol podľa románu Michaela Dobbs, bývalého anglického konzervatívca a autora niekoľkých bestsellerov.

Seriál Česká televízia vysiela s duálnou zvukovou stopou, diváci so satelitným príjmom ho tak môžu sledovať ako v dabované verzii, ako aj v pôvodnom znení s titulkami. Seriál bol pre voľné šírenie distribútorom uvoľnený až v januári tohto roku.