Forbes Slovensko posilňuje vedenie o šéfredaktorku Forbes.sk

Forbes Slovensko posilňuje vedenie o šéfredaktorku Forbes.sk Lucia Okšová Foto: Forbes Slovensko

Forbes Slovensko posilňuje svoj web Forbes.sk a hlási aj zmenu vo vedení. Na pozíciu šéfredaktorky online obsahu prichádza od apríla 2023 dlhoročná redaktorka Forbesu Lucia Okšová. Zmeny vydavateľstvo oznámilo v tlačovej správe.

„Pre značku Forbes je web Forbes.sk dôležitým mediálnym kanálom, ktorý rozširuje a dopĺňa cieľovú skupinu komunity Forbesu. Preto je pre nás potrebné mať na jeho čele kreatívneho lídra s nadšením, energiou a dobrými nápadmi, ktoré posúvajú brand Forbes vpred. Lucia Okšová pre nás je takýmto človekom, zároveň zo svojho niekoľkoročného pôsobenia v redakcii pozná značku veľmi dobre. V tandeme so šéfredaktorom tlačeného magazínu Forbes Jurajom Porubským budú značku kvalitne reprezentovať,“ uviedli vydavatelia magazínu Forbes Slovensko a webu Forbes.sk Peter Barecz a Erik Conrad z vydavateľstva Barecz & Conrad Media.

A. Heglasová Foto: Forbes

Lucia Okšová pôsobí vo Forbese šesť rokov, doposiaľ zastávala pozíciu redaktorky a venovala sa prevažne témam startupov, VC fondov a inovatívnej ekonomike. Zároveň stojí za vznikom projektu Nevyhorení. Na pozíciu šéfredaktorky Forbes.sk prichádza z materskej dovolenky. Predtým pôsobila ako redaktorka domácej ekonomiky v Hospodárskych novinách a na webe Aktuálne.sk.

Adriána Heglasová, ktorá doposiaľ tri roky viedla web Forbesu, sa ako Head of Online presúva do pozície produktovej riaditeľky a bude sa venovať prevažne rozvoju predplatiteľského systému, užívateľskej skúsenosti a technologickému napredovaniu webu Forbes.sk.