CANAL+ rozšíril svoju ponuku o tituly Apple TV+

CANAL+ rozšíril svoju ponuku o tituly Apple TV+

Od 1. februára môžu zákazníci CANAL+ sledovať tvorbu Apple Originals priamo v streamovacej službe CANAL+, bez akejkoľvek inštalácie ďalšej aplikácie.

Súčaťou ponuky budú prémiové filmy a seriály, napríklad Vrahovia mesiaca kvetov s 10 nomináciami a Leonardom DiCapriom a Robertom de Nirom v hlavných úlohách. V najbližších týždňoch pribudne historický veľkofilm Napoleon, ktorý sa môže pochváliť 3 nomináciami na Oscara. Na fanúšikov sci-fi čakajú seriály Nadácia, Monarch: Odkaz monster, Silo, For All Mankind a ďalšie. Prístupné budú tiež napríklad všetky série seriálu The Morning Show s Jennifer Aniston a Reese Witherspoon, futbalovými fanúšikmi obľúbený Ted Lasso alebo celkom nová vojnová dráma Vládcovia nebies, ktorá nadväzuje na predchádzajúce úspešné seriály Bratstvo neohrozených a Pacifik od producentov Toma Hanksa a Stevena Spielberga.

Všetky tituly sú v pôvodnom znení s českými a slovenskými titulkami.

Zákazníci CANAL+ nájdu ponuku Apple TV+ v balíčku CANAL+ Komplet, na ktorý sa do konca februára vzťahuje zľava 25 % na prvé 3 mesiace. Súčasťou balíčka CANAL+ Komplet je aj videotéka CANAL+, filmové programy z rodiny FilmBox, program CANAL+ Action a všetky športové programy CANAL+ Sport, ktoré divákom prinášajú priame prenosy z anglickej Premier League a ženských tenisových turnajov okruhu WTA, informuje spoločnosť v tlačovej správe.


Spoločnosť CANAL+ spustila v apríli 2023 v Čechách a na Slovensku novú streamovaciu službu. Platforma s videotékou so súčasnou seriálovou aj filmovou tvorbou ponúka tiež osem lineárnych kanálov. Vysiela vlastné TV programy CANAL+ Sport s prenosmi
z anglickej Premier League a WTA a CANAL+ Action, zameraný na akčné filmy a seriály.

Zároveň je prevádzkovateľom platforiem satelitnej a internetovej televízie Skylink a freeSAT.