Telekom má nového hovorcu pre korporátne záležitosti

Telekom má nového hovorcu pre korporátne záležitosti Foto: ST

V tíme na komunikačnom oddelení spoločnosti Slovak Telekom sú zmeny.

Od 1. októbra je novým hovorcom pre korporátne záležitosti Pavel Ďurík. Nastupuje na miesto po Petrovi Kimijanovi, ktorý bol v tíme od roku 2016 a popri korporátnych témach mal na starosti aj komunikáciu značky Telekom vrátane kampaní s ambasádormi ako Peter Sagan a Bekim alebo zastrešoval aj viaceré ročníky Magio pláže či viaceré CSR projekty.

Archív P. Ď.

Hovorcom pre služby a financie ostáva Michal Korec, ktorý zároveň poďakoval Petrovi Kimijanovi za tri roky úspešnej práce v tíme.

Pavel Ďurík bude v Slovak Telekome zodpovedný za komunikáciu viacerých segmentov, primárne bude pokrývať korporátne a regulačné témy, komunikáciu značky i CSR, oznámila spoločnosť v tlačovej správe.


Pavel Ďurík prichádza zo švajčiarskej technologickej spoločnosti ABB, kde manažoval korporátnu komunikáciu a marketing jej slovenskej pobočky. V minulosti pôsobil na pozícii PR manažéra a hovorcu mobilného operátora 4ka a predtým v komunikačnej agentúre Grayling, kde zastrešoval lokálne komunikačné aktivity spoločnosti Google na Slovensku.