Z ministerstva vnútra odchádza Barbara Túrosová

Z ministerstva vnútra odchádza Barbara Túrosová Foto: Facebook B.T.

Podľa informácií Omediach.com z ministerstva vnútra odchádza Barbara Túrosová, doterajšia riaditeľka tlačového odboru Kancelárie ministra vnútra a hovorkyňa ministerstva. Na ministerstvo nastúpila po voľbách v roku 2020.

Podľa našich informácií odchádza bývalá televízna redaktorka z ministerstva na vlastnú žiadosť a onedlho sa pravdepodobne objaví na inom mieste v štátnej správe.

Barbara Túrosová vyštudovala žurnalistiku na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre. V minulosti bola redaktorkou televízie TA3 špecializujúcou sa na zahraničné udalosti.

Aktualizácia 11.2.2022:

"Po dlhšom zvažovaní som sa rozhodla zmeniť pracovné prostredie z dôvodu pretrvávajúcich rozdielnych pohľadov na spôsob a mieru komunikácie. Som však vďačná za túto príležitosť, dva roky v rezorte vnútra boli pre mňa obrovskou profesionálnou aj ľudskou skúsenosťou a verím, že naše vzťahy zostanú aj do budúcna korektné," reagovala pre Omediach.com Túrosová.

"Barbara Túrosová končí vo funkcii riaditeľky tlačového odboru ku dňu 14.2.2022. Funkcia riaditeľa tlačového odboru zostane po jej odchode neobsadená," odpísalo ministerstvo.