Profesia má novú hovorkyňu a marketingového manažéra

Profesia má novú hovorkyňu a marketingového manažéra Foto: Profesia

Novým marketingovým manažérom spoločnosti Profesia je Michal Kadeřábek. Do Profesie prišiel z marketingu vo VÚB banke, kde pôsobil 12 rokov. Ako marketingový manažér Profesie vedie tím ľudí, s ktorými sa stará o značku spoločnosti, a tiež značku 12 projektov firmy Profesia.

 

 

Pod svojou hlavičkou totiž Profesia rozvíja aj ďalšie produkty a projekty ako napríklad HR aplikáciu Mark, portály profesia.sk, platy.sk, či domelia.sk. „Úlohou nového marketingového manažéra na najbližšie obdobie preto bude, posunúť vnímanie Profesie z roviny tradičného job portálu na firmu, ktorá prináša odpovede na všetky otázky o práci," píše spoločnosť v tlačovej správe.

PR manažérkou a zároveň hovorkyňou spoločnosti Profesia sa stala Katarína Klembalová. Je zodpovedná za externú komunikáciu spoločnosti Profesia, vrátane jej produktov, analýz a event podujatí. Zároveň bude koordinovať PR aktivity pre Profesia.cz.
Katarína Klembalová sa PR aktivitám venuje od roku 2010. Do Profesie prišla po pôsobení na komunikačnom oddelení na Finančnej správe. Predtým tri roky pracovala ako projektová manažérka v UniCredit Bank, kde sa stala členkou integračného tímu a zároveň riadila projekty marketingu a komunikácie.

Spoločnosť Profesia na internetovom trhu práce pôsobí od roku 1997. Okrem Slovenska pôsobí aj na maďarskom a českom trhu ako portál Workania.hu a Profesia.cz. Spoločnosť sa stala súčasťou fínskej mediálnej skupiny Alma Media, a tým sa zaradila medzi najväčšie siete jobportálov v strednej Európe a Pobaltí.