Na Exprese pribudne nová moderátorka aj vlastná show Martina Nikodýma

Na Exprese pribudne nová moderátorka aj vlastná show Martina Nikodýma Foto: Expres

Rádio Expres vstupuje do novej sezóny s viacerými zmenami.

Do Expresu z Trnavského rádia prichádza moderátorka Noemi Vyhlídalová, ktorá bude vysielať od septembra Expres Hity Nonstop, v programovej štruktúre od pondelka do piatku. V septembri takisto štartuje na Exprese aj nová popoludňajšia show Matúš a Táňa, v ktorej sa predstavia moderátori Matúš Krnčok a Táňa Székely.

Novinkou vo víkendovej štruktúre je Show Martina Nikodýma, ktorá bude vo vysielaní každú sobotu od 14:00 do 18:00. Moderátor sa vracia po rokoch k rádiovému mikrofónu s formátom hitov 80., 90. a nultých rokov, avizuje rádio v tlačovej správe.

„Keď prišla zo strany Rádia Expres ponuka, uvedomil som si, že v podvedomí som nad ňou už sám dlhšie premýšľal. Od rádia si môžete dať pauzu, ale ono sa vo vás zasa ozve. Je totiž návykové. Teším sa na novú spoluprácu,“ hovorí Martin Nikodým.

„Naša nová posila Noemi Vyhlídalová je talentovaná mladá moderátorka a verím, že naplní naše očakávania. Martin Nikodým je moderátorská legenda a som veľmi rád, že jeho hlas sa vracia do éteru práve prostredníctvom Rádia Expres,“ povedal programový riaditeľ Rádia Expres Rasťo Bečaver.