Rádio Expres sa zapája do prezidentských volieb

Rádio Expres sa zapája do prezidentských volieb Foto: Expres

V diskusii u Braňa Závodského by sa mali stretnúť všetci kandidáti. Expres bude mať špeciálnu volebnú noc.

 

 

„Rádio Expres považuje prezidentské voľby z pohľadu spravodajstva za jednu z najdôležitejších tém roku 2014. Aj preto im budeme v našom vysielaní venovať významný priestor aj mimo samotného spravodajstva," povedal pre Omédiách.com programový riaditeľ rádia Expres Ivan Antala.

Debaty Braňa Závodského s kandidátmi

Od 3. marca bude Expres v rámci relácie Braňo Závodský Naživo vysielať postupne sedem diskusií s prezidentskými kandidátmi. V štúdiu budú s moderátorom dvaja kandidáti, obaja budú mať rovnaký priestor po sedem minút. „Počítame s účasťou všetkých 14 kandidátov, pričom dvojice, ktoré sa proti sebe v súbojoch postavia, budú transparentne aj za účasti notára vyžrebované už v utorok 18. februára po 8 hodine vo vysielaní Rádia Expres," povedal Antala.

Foto: Expres


Volebné štúdio

Počas volebnej noci z 15. na 16. marca je pripravené niekoľko hodinové špeciálne volebné štúdio, ktoré bude prinášať priebežné neoficiálne výsledky volieb a rozhovory s kandidátmi. „Priamo vo volebných centrálach budeme mať aj svojich redaktorov, ktorí budú prinášať aktuálne dianie v štáboch jednotlivých kandidátov počas sčítavania hlasov." Špeciálne volebné štúdio štartuje v sobotu o 22 hodine a vysielať bude až kým nebudú spočítané všetky hlasy. Podobne to bude aj v prípade druhého kola prezidentských volieb.

Pred prípadným druhým kolom prezidentských volieb pripravuje Expres špeciálne vydanie relácie Braňo Závodský Naživo. „Do relácie pred samotným moratóriom pozveme oboch postupujúcich kandidátov na prezidenta, na ich vzájomnú konfrontáciu," povedal Antala.