Expres prichádza s moderátormi amatérmi a vlastnou kapelou

Expres prichádza s moderátormi amatérmi a vlastnou kapelou Foto: Expres

Vo vysielaní v týchto dňoch pribudne viacero noviniek.


Rádio Expres mení programovú štruktúru na letnú. Vo vysielaní hľadá nových moderátorov, má podmienku, musia to byť ľudia, ktorí doteraz v rádiu nemoderovali.


„Rádio vo vysielaní umožní moderovať prirodzeným talentom, ktoré nikdy predtým v rádiu nemoderovali. Z prihlásených poslucháčov už čoskoro vyberie tých najlepších," povedal pre Omédiách.com Igor Guttler z Rádia Expres.

Mení sa aj hudba. Každú hodinu sa z vysielania ozvú špeciálne letné piesne, ktoré cez rok Expres takmer vôbec nehrá.
Expres sa zároveň chystá do štyroch slovenských miest s projektom Expres Street Party. Ako pódium bude slúžiť špeciálne upravený náves kamiónu.
Expres prinesie svojim poslucháčom aj možnosť súkromnej pool párty. „Priamo na dvor vybraných poslucháčov prídu moderátori Rádia Expres s hudobným hosťom, a ak bude treba, tak aj s bazénom," povedal PR manager rádia Igor Guttler, ktorý zároveň hrá v kapele Korben Dallas.

Expres v lete založí aj vlastnú kapelu, ktorá bude vo vysielaní hrať covery letných piesní. Jej členovia sú zamestnancami Expresu a zároveň sú aj členmi kapiel Polemic, Bratislava Hot Serenaders, Hex a Korben Dallas.