Niké predstavuje majstrovskú kampaň s hlavnou hviezdou Jánom Lašákom (VIDEO)

Niké predstavuje majstrovskú kampaň s hlavnou hviezdou Jánom Lašákom (VIDEO) Foto: Jakub Kovalík, Hitchhiker films

Spoločnosť Niké pri príležitosti blížiacich sa majstrovstiev sveta v hokeji dnes uvádza novú kampaň. Hlavnej úlohy sa zhostil majster sveta z Göteborgu v roku 2002, legendárny brankár Ján Lašák.

Niké je známa tým, že pravidelne reaguje na významné športové udalosti. Výnimkou nie sú ani majstrovstvá sveta v hokeji, ktoré sa tento rok uskutočnia v lotyšskej Rige.

„Hokejové MS sú sviatkom všetkých športových fanúšikov, ale rovnako aj tipérov. Chceme ich ako vždy potešiť zaujímavými spotmi a skvelými výhodami. Prinášame majstrovskú kampaň na čele s fenomenálnym brankárom Jánom Lašákom. Na našich klientov, či už nových alebo existujúcich čaká niekoľko tipérskych odmien. Súčasťou kampane sú navyše aj skvelé súťaže na sociálnych sieťach o zaujímavé ceny. V Niké štartujú majstrovské dni,“ prezradil výkonný riaditeľ Niké Ing. Roman Berger.

Foto: Jakub Kovalík, Hitchhiker films

Hlavnou hviezdou kampane je legendárny slovenský brankár Ján Lašák. Vystupuje aj v samotných spotoch a v podobe, v akej ho verejnosť doteraz nevnímala. Držiteľ zlatej medaily z roku 2002 figuruje ako líder tímu, ktorý hecuje ostatných hráčov k čo najlepším výkonom. V niektorých výzvach je to dokonca práve Lašák, ktorý organizuje niektoré nezvyčajné výzvy.

Foto: Jakub Kovalík, Hitchhiker films

„Keď som videl scenár, tak som sa schuti zasmial. Samotná scéna ma zaujala už na papieri a keď som ju následne videl naživo, spadla mi sánka. Bolo to výborne pripravené. Finálny výsledok je podľa môjho názoru skvelý,“ zhodnotil Lašák.

Nová kampaň vznikala v spolupráci s kreatívnou agentúrou Istropolitana Ogilvy, s ktorou Niké dlhodobo spolupracuje. Na režisérsku stoličku si počas natáčania spotov sadol Peter Ehrenberger.

Vizitka kampane:

• Agentúra: Istropolitana Ogilvy
• Creative Director: Peter Darovec
• Copywriter: Peter Darovec, Vladimír Janček, Hugo Paulíny
• Art Director: Michal Valušek
• Account Manager: Ondrej Havela, Nikola Smrekovská
• Režisér: Peter Ehrenberger
• Produkcia: Hitchhiker Films

Foto: Jakub Kovalík, Hitchhiker films