Zakladateľ novej televízie reaguje na článok v Novom Čase

Včera web Omédiách.com priniesol článok o tom, že vzniká nová celoplošná televízia Slovan, ktorú zakladá Peter Kotlár, ktorý je priateľom bývalej moderátorky Martiny Šimkovičovej.


Informáciu o novej televízii aj citát Kotlára z Omediach.com, ako bude televízia vyzerať, prebral dnes Nový Čas. Článok dal na titulku s nadpisom "Zadné vrátka pre exmoderátorku?! Martina Šimkovičová (47) Muž, s ktorým bola prichytená v objatí, zakladá nov televíziu".
Kotlárovi sa článok v Novom Čase nepáči a takto naň reaguje: "Ďakujem za reklamu. Ničíte vzťahy v rodine a spoločnosti. Práve kôli informáciám ktoré sa poskytujú verejnosti je potreba nového zdroja informácií o to aktuálnejšia. Vyzývam všetkých múdrych a silných mužov, aby sa usilovali o nápravu v spoločnosti. Je na Vás, čo budú počúvať a čítať Vaše deti, keď Vy tu raz nebudete. Je veľmi pravdepodobné, že budú žiť na púšti, bez lesov a vôd a budú v strachu počúvať diktátu pár vy-volených, ktorých si volia pod nátlakom sily úroku, ktorý tu necháme my. To, čo nám ostalo je rodina, les, voda a pár múdrych hláv. Svedomie máme všetci."

Podrobnosti o televízii Slovan: https://www.omediach.com/tv/13908-simkovicovej-znamy-zaklada-celoplosnu-televiziu-slovan-rozhovor