Milan Lasica oslávi životné jubileum v špeciálnych Zlatých časoch (VIDEO)

Milan Lasica oslávi životné jubileum v špeciálnych Zlatých časoch (VIDEO) Reprofoto RTVS

Budúcotýždňové Zlaté časy na obrazovkách RTVS budú špeciálne. Moderátorka Eňa Vacvalová v nich totiž privíta iba jediného hosťa – jubilujúceho Milana Lasicu. Zohratú dvojicu v relácii tvoria síce od roku 2017, avšak Zlaté časy vo štvrtok 6. februára budú patriť čerstvému osemdesiatnikovi.

 

Podľa šéfdramaturgičky zábavy, hudby a špecializovaných programov RTVS Ildikó Schreiberovejpripraviť gratulácie k jeho osemdesiatinám bolo nesmierne náročné. „Pozvať všetkých do relácie by bolo nemožné, tak sme sa rozhodli pre videodokrútky, v ktorých mu známi, priatelia a rodina blahoželajú k okrúhlemu životnému jubileu,“ dodala.

Diváci sa môžu tešiť aj na reakciu Milana Lasicu moderátorskej partnerke, ktorá sa vyznala z veľkého rešpektu pred ním. Dozvedia sa tiež, aké SMS mu vypisujú jeho milované vnučky.


Nebude chýbať množstvo archívnych zábavných dialógov a vystúpení z čias, keď tvoril nezabudnuteľnú dvojicu s Julom Satinským, na ktorého myslí každý deň. Ak by jeho najbližší priateľ stále žil, tak by osemdesiatku oslávili skromne. „Nemusel by ani nič hovoriť, mne by stačilo, keby tu bol,“ povedal. Ako poznamenal, budúcnosť už veľmi nerieši, ale žije prítomnosťou. Najväčšiu radosť mu robia dve vnučky, ku ktorým má tak ako k manželke Magde Vášáryovej najväčší rešpekt. „Majú silnú tendenciu ma poučovať a dirigovať, obidve vedia najlepšie, ako to má všetko byť.“

Milan Lasica nie je známy len ako humorista, dramatik, prozaik, herec, režisér a moderátor, ale aj ako textár a spevák. Napísal texty k legendárnemu štúdiovému albumu Bolo nás jedenásť, ku ktorým zložil hudbu Jaro Filip. Dve z nich – Bolo nás jedenásť a Za dedinou, odznejú naživo v Zlatých časoch. Jubilantovi ich zaspievajú Michal Kaščák a Lasky, spevák skupiny Para a Katka Knechtová.

Zlaté časy odvysiela Jednotka vo štvrtok 6. februára o 20:30.