Pozrite sa, kde sa natáča nová Farma 12 (VIRTUÁLNA PREHLIADKA)

Pozrite sa, kde sa natáča nová Farma 12 (VIRTUÁLNA PREHLIADKA) Foto: Markíza

 Dvadsať Slovákov, 10 mešťanov a 10 dedinčanov bude najbližšie mesiace prekonávať predsudky, ktoré v sebe máme všetci od nepamäti. Statok v izolovanej oblasti na Záhorí preverí ich fyzické aj psychické možnosti. Mesto verzus dedina, kto bude lepší? Kto získa farmársky titul a rozprávkovú sumu?

 

Prichádzajú z rôznych zázemí, životných situácii a osud ich stihol poriadne preskúšať. Niektorí sa narodili na dedine a žijú v meste, iní sa narodili v meste a žijú na dedine. Medzi farmármi sa objavia aj Slováci, ktorí sa naspäť domov vrátili po rokoch pre pandémiu. Jedno je však isté, na konci dňa aj tak zistia, že bez seba nedokážu existovať.



Stret hodnôt, presvedčení, dvoch rôznych svetov, ktoré sú od seba vzdialené len kúsok, no zároveň sú od seba tak ďaleko. Presne také je Slovensko. Vzdialenosti uvidíte aj na Farme 12. Nebude to však jedna Farma. Budú dve. Každá so svojou vlastnou hierarchiou a pravidlami.

 

Jedna Farma bude "mestská" a druhá "dedinská". Na mestskej na súťažiacich čakajú vymoženosti ako kávovar, chladnička či bazén.

Dedinčania zasa budú mať okrem iného výhodu hospodárskych zvierat, ktoré im zabezpečia rozmanitosť potravy. Tešiť sa však môžete aj na netradičné zvieratá, aké na Farme ešte neboli.