Matovič k rekordnému nárastu nad 1000 nakazených: Nebláznime, prosím! Buďme ľuďmi

Na Slovensku pribudlo za stredu rekordných 1037 nových prípadov koronavírusu, spravilo sa 9518 testov, oznámil na Facebooku Igor Matovič. Slovensko prekonalo tisícovú hranicu. „Nebláznime, prosím! Buďme ľuďmi a pomôžme svojou zodpovednosťou a spolupatričnosťou tým najslabším,“ vyzýva premiér vo svojom statuse:

PROSÍM, BUĎME VŠETCI MIMORIADNE OPATRNÍ?

Odložme na chvílu boj za svoje, svoje a svoje ... a začnime sa biť aspoň na čas spolu za spoločné. Áno, každý máme iný názor na čokoľvek, každý by sme to teraz určite robili lepšie ... takééé prirodzené.

Dnes je však pre Slovensko vážna chvíľa ... hygienici, sestry a lekári s vypätím všetkých síl ledva zvládajú nápor, ktorý je už 30krát väčší (podľa počtu pozitívnych) ako vo vlne prvej!!!

... a starí rodičia, chronicky chorí ľudia či onkologickí pacienti žijú v strachu, lebo niekto iný v tejto chvíli považuje svoju (absolútnu) slobodu za väčšie právo ako právo slabšieho na zdravie a život.

Nebláznime, prosím! Buďme ľuďmi a pomôžme svojou zodpovednosťou a spolupatričnosťou tým najslabším, ktorí sa sami bez nás nevedia brániť. Máme na to a #DámeTo??

ps. Rúško - Odstup - Ruky