Sestra Igora Matoviča: Odkaz pre fanatikov Igora Matoviča od jeho sestry

Zuzana Belicová, sestra Igora Matoviča, dnes statusom na facebooku reaguje na vládne opatrenia ale aj médiá, ktoré o nej písali:

ODKAZ PRE FANATIKOV IGORA MATOVIČA OD JEHO SESTRY.
Rôzni fanatici a ľudia, ktorí ma nepoznajú, šíria o mne nezmysly, že Matovičova sestra sa vraj postavila svojej rodine. Tým, že som len snažila vyvrátiť o mne klamstvá, ktoré boli vypustené v médiách, kde som mala povedať "Teraz budem hovoriť ja! ", čo bol samozrejme novinármi vymyslený nadpis, blud. Nič také som nikdy nepovedala. Ja svoje názory vyjadrujem celý život otvorene a neviem, prečo by som sa nemohla vyjadrovať aj teraz, keď je vo funkcii vyššieho úradníka aj môj brat.

Či to len pri Radičovej, Ficovi a Pellegrínim mi bolo dovolené sa ozvať, teraz už nie?

Tak, ako nemám problém sa vyjadriť k čomukoľvek, tak som sa vyjadrila aj k povýšeneckému až prehnane arogantnému chovaniu vládnych predstaviteľov v súvislosti s klamstvom o takzvanom "dobrovoľnom" celoplošnom testovaní. Bola to manipulácia, klamstvo o dobrovoľnosti a nátlak na ľudí. Naznačila to tak prezidentka a po testovaní to priznal dokonca aj sám Igor. Že sa k tomuto nátlaku uchýlili, ma sklamalo. O to viac, že všetci kandidáti na poslancov OĽaNO ešte pred voľbami veľa krát hovorili, sľubovali, ako sa v parlamente budú vždy zastávať práv obyčajných ľudí. No, veru vidíme to teraz všetci po voľbách, ako sú ticho jak muchy a súhlasia s každou blbinou, ktorá ide proti ľuďom. A nie, nie som múdrosráč, bludár, ani svojmu bratovi nič nezávidím /nemám čo a firmu sme zakladali a vybudovali spolu keby dačo/, ani nie som fašistka, extrémistka, kotlebovec a vypatlaná chudera, ako o mne vážení fanatici môjho brata vypisujete. Len robím to isté, čo 10 rokov robil môj brat v parlamente. Vyjadrujem slobodne svoj názor. Chápete? SLOBODNE.